Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem Zielonego Człowieka - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Bloger, Blogspot i inne blogi (/Forum-Bloger-Blogspot-i-inne-blogi-361)
+--- Wątek: Problem Zielonego Człowieka (/Temat-Problem-Zielonego-Czlowieka-115190)

Problem Zielonego Człowieka - war43 - 03-06-2015 10:29

Witam.
Założyłem dziś Bloga, a raczej Jego zarodek. (Tzn. wgrałem szablon i jak na razie na tym się skończyło, ponieważ już natknąłem się na pierwszy, poważny problem)

Nie mam pojęcia w jaki sposób mam teraz utworzyć podstrony.
Szablon zawiera Menu na górze, lecz po kliknięciu w jakikolwiek odnośnik, nic się nie dzieje, więc zakładam, że odnośniki te są po prostu puste.

Chciałbym, aby po kliknięciu w nie, wyświetlała się lista postów w danej kategorii w menu po lewej stronie bloga (np. Gry Akcji, Poradniki itp.)

Da się zrobić coś takiego?

Okej, trochę się pospieszyłem z założeniem tematu, już sobie poradziłem Smile

RE: Problem Zielonego Człowieka - war43 - 04-06-2015 09:22

Co do drugiego akapitu, to osobiście poradziłem sobie trochę inaczej.
Nie wiedziałem jak zmienić styl wyświetlania postów przy wyszukiwaniu poprzez Label, a w obecnym tekst "Wyświetlanie postów z etykietą XXX" (czy coś w ten deseń) brzydko nachodził na 2 pierwsze posty.
Tak więc ja utworzyłem osobne strony np. "Gry Akcji", na których dodaję odnośniki z postami w danej kategorii Smile