Fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Fanpage (/Temat-Fanpage-115125) |
Fanpage - danielek654 - 01-06-2015 22:26 Witam. Chciałbym zapytać kogoś doświadczonego jak dobrze promować FP. Ciężko znaleźć jakiekolwiek info (jeżeli na forum cos było to przepraszam, ale nie mogłem znaleźć). Proszę o podanie gg i kilku przydatnych informacji z góry dzięki RE: Fanpage - Voldir - 02-06-2015 13:07 s4s, reklama po innych FP. Wykupienie u kogoś reklamy na kilku-kilkunastu FP. RE: Fanpage - $zajba - 02-06-2015 20:20 SPAM SPAM I JESZCZE RAZ SPAM, ale jak kto woli ja dostałem 2 weryfikacje z których kont nie ogarnę prawdopodobnie, czy warto było? zawsze jest, ale zazwyczaj jak ludzie patrzą na spam ich zniechęca choć jak tematyka ogarnięta i wogole, to myślę że na upartego tak, i jak kolega @up s4s bądź "sztuczne like" jest uważany za promocję, zależy jak kto patrzy, w dodatku no wpisz na allegro fazę : allegro promocja. Powodzenia Fanpage - Admin - 05-06-2015 08:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |