Program partnerski FSprofit - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Program partnerski FSprofit (/Temat-Program-partnerski-FSprofit-115092) |
Program partnerski FSprofit - efinanse24 - 01-06-2015 13:50 Cześć, Wrzucam na forum pytanie co sądzicie o Programie partnerskim FSprofit? Ostatnio odezwali się do mnie z propozycją przejścia do nich. Zerknąłem na proponowane stawki i rzeczywiście są wyższe niż u konkurencji. Czy ktoś z Forumowiczów korzysta z FSprofit (http://fsprofit.pl ) lub korzystał? Jak z walidacjami i płatnościami? Strasznie dużo u nich programów teraz, kiedyś też tak było? Będę wdzięczny za wszystkie opinie. RE: Program partnerski FSprofit - lukaswu - 01-06-2015 14:10 Wyglądasz jak od nich patrząc po koncie... Nie znam, choć są dobre opinie i istnieją od 08r., ale w top pp ich nie ma. Powiedz jakie stawki (w cyfrach) mają to Ci powiem co sądzę RE: Program partnerski FSprofit - efinanse24 - 01-06-2015 14:23 Moje konto utworzyłem dzisiaj Szukałem na sieci opinii, ale nie znalazłem nigdzie dlatego wrzuciłem post. Co to znaczy, że opinia dobra? Jak u nich z walidacjami, płatnościami? Skoro są dobrzy, to czemu nie ma ich w top i nigdzie opinii na necie? Poniżej kilka przykładów stawek jakie mi zaproponowali: Getin Bank - kredyt gotówkowy 11,00 zł Szybka pożyczka viasms 65,00 zł Pożyczka pozabankowa Ofin 31,00 zł YouCanDrive ErgoHestia OC CPL 15,00 zł Idea Bank – Lokata Happy 75,00 zł Credit Agricole Konto Osobiste 27,00 zł Lendon – szybka pożyczka 120,00 zł Credy 15,00 zł Konar Pożyczki 18,00 zł Expander – kredyt hipoteczny 30,00 zł RE: Program partnerski FSprofit - grzesiek1990 - 17-06-2015 19:18 Do mnie też się odezwali, jednak wolę zostać w sprawdzonych programach czyli przede wszystkim Comperialead, gdzie mam super kontakt z obsługą oraz dodatkowo bankier i ebroker, gdy mają ciekawe kampanie. Chętnie wprowadzę nowych do Comperialead. RE: Program partnerski FSprofit - efinanse24 - 29-06-2015 10:54 W jakim sensie sprawdzony? Comperialead dała mi niższe stawki niż FSprofit. Lukaswu pisze, wyżej że mają dobrą opinię. A jak z rozliczeniami w FSprofit? Program partnerski FSprofit - Hybrid1990 - 17-07-2017 09:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |