Serwisy z Filmami Online Pozamykane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Serwisy z Filmami Online Pozamykane (/Temat-Serwisy-z-Filmami-Online-Pozamykane-115073) |
Serwisy z Filmami Online Pozamykane - DeI - 01-06-2015 00:35 Ostatnio dosyć często likwiduje się serwisy z filmami online jakiś czas temu skasowano Kinomaniaka ale po krótkiej chwili wyrósł jego klon Kinoman.tv. Wczoraj zablokowano seansika i tnttorrents i w tym miesiącu bodajże iitv.info. Z tego co widzę policja prowadzi walkę z wiatrakami. Ogólnie dziwię się administratorom że w swoim geniuszu na prawdziwe dane zakładają serwisy i mieszkają w krajach gdzie jest to karalne zamiast wyjechać do Rosji lub innej Kambodży RE: Serwisy z Filmami Online Pozamykane - Styler - 01-06-2015 00:47 "- Kochanie, zakładam stronę z filmami online. Pakuj się, wyjeżdżamy do Kambodży." RE: Serwisy z Filmami Online Pozamykane - DeI - 01-06-2015 00:51 "-Kochanie co wybierasz mam siedzieć parę lat w więzieniu i płacić jakąś wysoką karę czy jedziemy do Kambodży i żyjemy jak królowie?" RE: Serwisy z Filmami Online Pozamykane - selfie - 01-06-2015 01:00 Wydaję mi się że tu poszło o coś o wiele bardziej poważnego niż same piractwo. Zresztą zauważ jak skończył Kim Dotcom RE: Serwisy z Filmami Online Pozamykane - DeI - 01-06-2015 01:06 Wiem że korporacje najbardziej wkurza fakt że najnowsze produkcje od razu po premierze lub nawet przed udostępniane są na stronkach minimalizując tym samym największe zyski podobne z tego powodu głównie tak ścigali TPB. Ten Kim Dotcom swoje odsiedział ale jest ustawiony do końca życia bynajmniej RE: Serwisy z Filmami Online Pozamykane - domin_dz - 01-06-2015 09:52 (01-06-2015 01:06)DeI napisał(a): Wiem że korporacje najbardziej wkurza fakt że najnowsze produkcje od razu po premierze lub nawet przed udostępniane są na stronkach minimalizując tym samym największe zyski podobne z tego powodu głównie tak ścigali TPB. Kim Dotcom został uniewinniony bo działał legalnie. Megaupload było prowadzone zgodnie z ustawą Digital Millenium Copyright Act, która zwalnia właścicieli serwisów z odpowiedzialności jeżeli będą oni na wiarygodne zgłoszenia o naruszeniu prawa bądź praw autorskich reagowali usunięciem określonych materiałów. W Polsce też jest podobna ustawa ale dużo serwisów z filmami się do niej po prostu nie stosuje, jedyny serwis który się dostosowuje do tej ustawy to cda.pl, dlatego działa do tej pory a jego właścielem jest polska spółka zarejestrowana we Wrocławiu. RE: Serwisy z Filmami Online Pozamykane - DeI - 01-06-2015 10:34 Tyle że to mniej więcej chyba wygląda jak na chomiku coś zostanie zgłoszone zostaje usunięte i potem zostaje zreuploadowane przez trzech innych użytkowników . A faktycznie te strony o których wspomniałem raczej nie mają "społecznościowego" uploadu |