![]() |
Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA (/Temat-Dziennik-Pracy-Kalmanisa-zarabiamy-na-komputer-z-NASA-115056) |
Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - kalmanis - 31-05-2015 19:37 Witam bardzo serdecznie w moim dzienniku postaram się opisać efekty mojej pracy. Sposoby w jakie zarabiam Skracanie pod okiem mysc i jego poradników. i jako dodatek sub SMS Na dzień dzisiejszy cel jest taki aby do końca tygodnia dobić na adfly 1$ Shorte 1$ Lead More 56 zł (bo już mam 6 zł) Dodatkowo zarabiam na aplikacji CATSHARE. (Obecnie mam 2.5$) Cel : Komputer który mi na najwyższych detalach uciągnie takie gry jak gta 4 gta 5 Wiedźmin 2 . Kupienie wcześniej wymienionych gier legalnie. O sobie : Cześć jestem Kamil . Lubię sztuki walki. Interesuję psychologią ![]() RE: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - LodzioMiodziox - 31-05-2015 19:46 powodzonka ! ![]() RE: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - never1908 - 31-05-2015 20:00 Mam nadzieje ze "komputer z NASA" w nazwie tematu to tylko zart, jesli nie jest to sarkazm/zart to jestes zalosny kolego ![]() Tekst o "kompie z nasa" jest stereotypem wymyslonym przez jakiegos kompletnego debila.Komputery te posiadaja wielka moc obliczeniowa ale do gier sie nie nadaja. RE: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - zjadamkredki - 31-05-2015 20:01 Zresztą do Wieśka 2 nie trzeba nie wiadomo jak dobrego kompa ![]() RE: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - Adriano42 - 31-05-2015 20:02 (31-05-2015 19:37)kalmanis napisał(a): Cel : (31-05-2015 20:00)never1908 napisał(a): Mam nadzieje ze "komputer z NASA" w nazwie tematu to tylko zart, jesli nie jest to sarkazm/zart to jestes zalosny kolego To chyba jasne o co koledze chodzi... Powodzenia ![]() RE: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - jasieeks - 01-06-2015 08:28 Powodzenia ![]() RE: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - adiros - 05-06-2015 20:15 Powodzenia, wyokich zarobkow ![]() RE: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - kalmanis - 06-06-2015 07:26 Koledzy komputer " z nasa" obecnie każdy takowy posiada tylko stary o jakieś kilkadziesiąt lat ![]() A wracając do komputera to wiem z czym się to wszystko je i to była przenośnia. Dodatkowo aby mieć taki komputer z "nasa" elektrownie musiałbym mieć koło domu ![]() RE: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - LMKY - 06-06-2015 08:01 (31-05-2015 20:00)never1908 napisał(a): Mam nadzieje ze "komputer z NASA" w nazwie tematu to tylko zart, jesli nie jest to sarkazm/zart to jestes zalosny kolego No patrz jakie mądre dziecko, no tylko popieścić po policzkach jak ciocia, która przyjeżdża na rodzinnego grilla. "Komputer z NASA" to określenie, którego młodzież używa już kilka dobrych lat. RE: Dziennik Pracy Kalmanisa zarabiamy na komputer z NASA - kalmanis - 06-06-2015 22:19 Smutne podsumowanie : Adfly 0.23$ Shorte 0.27$ Lead more nawet nie skomentuje po prostu robię coś źle, a raczej "doświadczeni" eanerzy nic nie doradzą więc na dzień dzisiejszy porzucam ten projekt. CatShare bez zmian 2.5$ Cel do kolejnego tygodnia Ogarnąć 2k zdjęć ero pod linki ogarnąć 500 zdjęć do fanpage Ogarnąć bloga z linkami Mój komentarz Powiem szczerze, że jest słabo. Myślałem, że dobije tego celu bo był mały... No ale nie wyszło to jak w sztukach walki nie wychodzą proste to sierpy jak nei sierpy to obrotówka aż do skutku ![]() Obecnie zaczynam budować "zaplecze" (Fanpage blog) więc myślę że w kolejnym tygodniu dobije do 1$ na każdym z tychże serwisów. Wszelkie porady mile widziane, bo jestem w tym ziarenkiem więc każdą porade przyjmę pod gg 54029578 . Nie wyszło, ale jestem dobrej myśli, bo tak naprawdę około dwa miliony wyświetleń na adfly i mam ten komputer z nasa + gry ! ![]() |