Zestawy RIMMEL za darmo! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zestawy RIMMEL za darmo! (/Temat-Zestawy-RIMMEL-za-darmo-114944) |
Zestawy RIMMEL za darmo! - Mercz - 30-05-2015 10:11 Do rozdania 1000 DARMOWYCH pakietów kosmetyków Rimmel. Zostanie wybranych tysiąc osób, które otrzymają do testowania: DARMOWE ZESTAWY: składający się z maskary i podkładu Rimmel Wake me Up. ABY WZIĄĆ UDZIAŁ => Kliknij TUTAJ * spokojnie jest to ich oficjalna aplikacja na fb. (Możesz bezpośrednio wejść w aplikację na oficjalnej stronie Rimmel Polska) Następnie na otwartej stronie Dokończ zdania konkursowe. Podaj adres email i sprawdź czy wygrałeś/aś. Zwycięzcy otrzymają informację mailowo. Akcja trwa do dnia 4 czerwca 2015 r. RE: Zestawy RIMMEL za darmo! - nikoove - 01-06-2015 13:36 Dostałam maila że się zakwalifikowałam ^^ RE: Zestawy RIMMEL za darmo! - Mercz - 01-06-2015 13:40 (01-06-2015 13:36)nikoove napisał(a): Dostałam maila że się zakwalifikowałam ^^ Gratulację! Zestawy RIMMEL za darmo! - MaLiN - 10-01-2016 23:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |