![]() |
[Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) (/Temat-Poradnik-Nisza-SUBY-SKRACANIE-AUTOMAT-114928) |
[Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Mercz - 29-05-2015 22:17 1. Dokładna nazwa przedmiotu sprzedaży: Poradnik i nisza, która pozwoli nam zarobić na serwisach sub SMS / skracanie - AUTOMAT 2. Opis: Poradnik i nisza, która pozwoli nam zarobić na serwisach sub SMS / skracanie. Źródło pozyskania - własne. Nie spotkałem się z konkretnie taką metodą na forum, doświadczeni earnerzy mogą ją znać, ale nie konieczne. Z automatu można na niej zarobić spore pieniądze, zależy jak wystartujemy. Udzielam wszelkich rad i zawsze można do mnie pisać, jak ma się z czymś problem. Do poradnika załączony jest bot i nie tylko. 3. Zdjęcia/Screeny: ![]() 4. Cena: 55zł - dla 2 pierwszych osób, 60zł reszta. Sprzedaje 9 sztuk, by nie zepsuć niszy. 5. Kontakt: Priv Płatność PP. Bardzo spostrzegawcza uwaga, sam do końca na to w ten sposób nie patrzyłem, gdyż korzystałem głównie z dwóch programów. (03-06-2015 21:55)poczmail napisał(a): Generalnie plusem jest to, że możemy się elastycznie dostosować pod każdą niszę z programów oferowanych przez serwisy Sub SMS. RE: [Poradnik & Nisza] SUBY & SKRACANIE (AUTOMAT!) - poczmail - 03-06-2015 21:55 Poradnik składa się z dwóch części: teoretycznej oraz ‘zaopatrzeniowej’, w której znajdziemy skrypt i bot potrzebny do realizacji zaprezentowanego materiału. Całość prezentuje się całkiem obiecująco, choć nie ukrywam, Ci bardziej zaawansowani, a nawet średnio doświadczeni mogli próbować w ten sposób zarobić pieniążki. Generalnie plusem jest to, że możemy się elastycznie dostosować pod każdą niszę z programów oferowanych przez serwisy Sub SMS, natomiast minus to działalność tylko w obrębie Facebooka. I choć metoda na pozyskanie trafficu jest dobrze znana, to w dalszym ciągu to najefektywniejsza forma generowania targetowanego ruchu. Ogólnie przyda się jakieś zaplecze w postaci kont Fb oraz doświadczenie w działce Sub SMS – o wiele łatwiej będzie wówczas tworzyć dobre, przyciągające uwagę teksty. Według mnie cena troszkę za wysoka, gdyż tego typu skrypty i boty śmiało hulają po Internecie, a samo wpadnięcie na pomysł ich wykorzystania to owoc odrobiny inicjatywy i kreatywności. Niemniej jednak tu dostajemy gotowe rozwiązanie na którym z pewnością da się zarobić. RE: [Poradnik & Nisza] SUBY & SKRACANIE (AUTOMAT!) - Mercz - 03-06-2015 22:08 (03-06-2015 21:55)poczmail napisał(a): Poradnik składa się z dwóch części: teoretycznej oraz ‘zaopatrzeniowej’, w której znajdziemy skrypt i bot potrzebny do realizacji zaprezentowanego materiału. Całość prezentuje się całkiem obiecująco, choć nie ukrywam, Ci bardziej zaawansowani, a nawet średnio doświadczeni mogli próbować w ten sposób zarobić pieniążki. Generalnie plusem jest to, że możemy się elastycznie dostosować pod każdą niszę z programów oferowanych przez serwisy Sub SMS, natomiast minus to działalność tylko w obrębie Facebooka. I choć metoda na pozyskanie trafficu jest dobrze znana, to w dalszym ciągu to najefektywniejsza forma generowania targetowanego ruchu. Ogólnie przyda się jakieś zaplecze w postaci kont Fb oraz doświadczenie w działce Sub SMS – o wiele łatwiej będzie wówczas tworzyć dobre, przyciągające uwagę teksty. Według mnie cena troszkę za wysoka, gdyż tego typu skrypty i boty śmiało hulają po Internecie, a samo wpadnięcie na pomysł ich wykorzystania to owoc odrobiny inicjatywy i kreatywności. Niemniej jednak tu dostajemy gotowe rozwiązanie na którym z pewnością da się zarobić.Racja, Facebook jest najlepszą formą generowania ruchu, ale dołączę do poradnika inne serwisy społecznościowe, gdzie łatwo wygenerujemy ruch ![]() Cenę zmieniłem, ilość sprzedaży poradników również, bo osobiście uważam, że 9 starczy, tak aby nie przeszkadzać sobie, mimo pola do popisu. Zaplecze, to zalezy - za takie cos blokade ciężko dostać, sam w końcu z tego korzystałem i nic. Konto trzyma się do dziś. RE: [Poradnik & Nisza] SUBY & SKRACANIE (AUTOMAT!) - gieniek93 - 03-06-2015 22:11 Jakieś przewidywane zarobki ? Może jakieś ssy zarobków dodatkowe? RE: [Poradnik & Nisza] SUBY & SKRACANIE (AUTOMAT!) - Mercz - 03-06-2015 22:13 (03-06-2015 22:11)gieniek93 napisał(a): Jakieś przewidywane zarobki ? Może jakieś ssy zarobków dodatkowe? Ogółem z metody korzystałem krótko, gdyż mam inne własne. Wrzuciłem ss z zarobków pierwszego dnia, teraz automat coś dodaje tam zawsze. Nie mogę przewidywać, wszystko zależy od nakładu pracy / tekstu / miejsca i innych czynników, które natomiast zależą od kupującego. Proszę nie zgadywać co do sposobu. Takie posty będą ignorowane. RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Mercz - 04-06-2015 11:24 Została jedna sztuka za 60zł, reszta 65zł. RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - zjadamkredki - 04-06-2015 11:28 (29-05-2015 22:17)Mercz napisał(a): 1. Dokładna nazwa przedmiotu sprzedaży: Poradnik i nisza, która pozwoli nam zarobić na serwisach sub SMS / skracanie - AUTOMAT Czego dotyczy ta tabelka ? ![]() ![]() 25 wizyt, 18 leadów i 13zł zarobku ? Coś tu jest nie tak :/ RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Mercz - 04-06-2015 11:34 wejścia Г unikalne Г rejestracje firesub musiałem dac w tej formie RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Mercz - 06-06-2015 10:00 "Promocyjne sztuki" sprzedane. Aktualna cena 60zł poradnik. Zostało 7 sztuk. RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Scientist. - 06-06-2015 11:23 Można opinie kupujących? |