Dziennik z konieczności - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik z konieczności (/Temat-Dziennik-z-koniecznosci-114924) |
Dziennik z konieczności - kukuspl - 29-05-2015 21:15 Witam wszystkich Dziennik zakładam po to aby się nauczyć systematyczności i zmobilizować się do pracy. Mam już jakieś malutkie doświadczenie w zarabianiu, zacząłem jakiś rok temu bawiąc się w PPA, udało się zgarnąć nawet jakieś 15 leadów co dało oszałamiający zarobek wielkości 5$. Moja przygoda z zarabianiem skończyła się kiedy google skasowało mi blog. Wczoraj wróciłem z nową siłą i motywacją. Mój zarobek będzie się opierał na tym co dawniej czyli blog+youtube tylko tym razem spróbuje zarobić na sub sms zamiast ppa. Co zrobiłem: Dzień 1 Wczoraj: -założyłem 3 konta google (jedno do zarobków, dwa do fake komentarzy itp) -postawiłem blog i dodałem na nim 4 posty -dodałem 4 filmiki na youtubie zarobek=0zł Dzień 2 Dziś: -dodałem dwa posty do bloga i dwa na filmy na yt -zająłem się także promowaniem filmików i poprawiłem wygląd bloga zarobek=0zł Celem zarobkowym niech będzie stały dzienny dochód na poziomie 50 zł RE: Dziennik z konieczności - badi1992 - 29-05-2015 21:37 Będę obserwował, duże dzienne zarobki jak na początek (wg mnie) RE: Dziennik z konieczności - full2000 - 29-05-2015 21:45 Powodzenia! RE: Dziennik z konieczności - kukuspl - 30-05-2015 21:54 (29-05-2015 21:37)badi1992 napisał(a): Będę obserwował, duże dzienne zarobki jak na początek (wg mnie)To jest cel przyszłościowy, póki co aktualnym celem niech będzie zarobienie przez czerwiec na domenę i hosting, gdyż póki co działam na blogspocie (29-05-2015 21:45)full2000 napisał(a): Powodzenia!Dzięki Dzisiaj nie zrobiłem za wiele, gdyż nie miałem za dużo czasu, a także co chwile musiałem przerywać pracę przez burzę. Dzień 3 Co zrobiłem: -poprawiłem wygląd bloga (wygląda już bardzo spoko) -dodałem sporo fake komentarzy zarówno do bloga jak i do filmików na yt -wrzuciłem także wszystkie swoje filmy na dailymotion -zająłem się dalszym promowaniem filmików (filmy na yt są już na pierwszych pozycjach) -na blogu dodałem do postów dwa mirrory do downloadu jeden z nich z hotcash drugi z firecash. Zobaczę co ludzie chętniej klikają zarobek=0zł RE: Dziennik z konieczności - kukuspl - 31-05-2015 21:32 Dzisiaj jeszcze mniej czasu niż wczoraj, gdyż miałem grilla od popołudnia do nocy także za dużo nie zrobiłem. Dzień 4 Co zrobiłem: -zrobiłem kolejnego hacka -napisałem jeden post na blog -dodałem filmik na youtubie i dailymotion -zająłem się dalszym promowaniem filmików zarobek=0zł Mam problem gdyż mojego bloga nie da się znależć od samego początku w wyszukiwarce google nie wiem o co kaman RE: Dziennik z konieczności - adiros - 05-06-2015 20:17 no musisz sie motywowac i dazyc do celu, bo poki co krucho RE: Dziennik z konieczności - sudi - 05-06-2015 20:23 Dawno nic nie dodawane, ciekawe jak Ci idzie Mam nadzieję, że zarobiłeś już swój pierwszy milion ^^ RE: Dziennik z konieczności - Kubolek - 23-06-2015 12:42 ciekawy jestem jak tam idzie Dziennik z konieczności - Hybrid1990 - 04-12-2019 13:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |