Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Od czego zacząć ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Od czego zacząć ? (/Temat-Od-czego-zaczac-114876)

Od czego zacząć ? - mackoradom - 28-05-2015 22:25

Witam,

Jestem świeżakiem jeśli chodzi o zarabianie w internecie, ale mam możliwości. Nie wiem co bardziej opłacalne. Suby czy PPA czy iść jeszcze w inną stronę.
Próbowałem kiedyś z blogiem na PPA - nie wiedziałem jak reklamować, wpadało po kilka złotych dziennie, i zająłem się inną pracą - zrezygnowałem.

Sub sms - mam ok. 200 grup ponad 500 znajomych na fake FB jednak piszecie, że to nie skuteczne, zresztą widzę jak ludzie spamują to śmiech Smile nie wiem jak to wykorzystać... mogę mieć takich kont 10 albo 20 w ciągu tygodnia.

Mam serwer pod stronę, który czeka aż zrobię na nim ciekawą domenę tylko potrzeba pomysłu , inspiracji... no właśnie i o to chodzi.

Szukam osoby chętnej do współpracy, żeby wspólnie zarabiać $. Jestem całkowicie do dyspozycji, łatwo się uczę i w zamian wszystkim mogę się podzielić.

RE: Od czego zacząć ? - Klin - 28-05-2015 23:44

Czytamy forum, czytamy

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.