mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) (/Temat-mentor-2-dwa-tygodnie-do-dolara-dziennie-Skracanie-114713) |
mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - macek96 - 26-05-2015 13:52 Witam oferuję pomoc , mentoring w zarabianiu na fan-page ero. Oferuję: Skuteczną reklamę , pomoc w założeniu fp , bazę zdjęć pod tematykę fp , oraz wiele innych rzeczy dzięki którym zaczniesz zarabiać pieniądze przez internet. W pierwszych dniach nic nie zarobicie , lecz po ok 2 tygodniach możecie cieszyć się około dolarem dziennie , (oczywiście jeśli ktoś będzie bardziej zaangażowany to zarobi więcej ) Ja zarabiam po ponad miesiącu około 2 dolary dziennie. Edit : Dla osób które będą ze mną współpracowały oferuję konkursy ( na fanpage) , oraz możliwość zarabiania w innych miejscach niż fp , oraz przy większych eventach możliwość zarobienia na sub sms , Taka opcja dla chętnych. Kilka SS: ADF początki (już tam nie działam) ADF ostatnie chwile SHORTE - ten spadek to kilka dni przewry spowodowanych pracą w realu , jutro wszystko wróci do normu Wykres mojego refa Wyplata z ADF Kontakt PW / GG 34813216 Gdzie zarabiamy ? na FP / BLOGU , shorte /adf . Polecam i zapraszam ! Mały poradnik : http://żć.pl/ZarabianiezMCK.doc RE: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - Lamojednorożec - 26-05-2015 14:09 Może daj jakieś screeny zarobków, to bardziej przekona ludzi niż 7 zł dziennie RE: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - macek96 - 26-05-2015 14:14 Zaraz będzie aktualizacja ! RE: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - skorzany85 - 26-05-2015 16:29 Ogólnie polecam Zarejestrowałem się z refa na shorte 10 maja i już mi spokojnie wychodzi ponad $ dziennie a będzie jeszcze lepiej Polecam raz jeszcze tego mentora RE: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - frostfrozen - 27-05-2015 15:21 Również polecam, pierwsze dni współpracy idą świetnie, mentor zaangażowany, wszystko dobrze tłumaczy, o wiele rzeczy sam zadba RE: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - jaremo098 - 27-05-2015 22:16 RE: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - Fox90 - 12-02-2016 19:52 Propozycja bycia mentorem nadal aktualna? Jeżeli tak to napisz wiadomość priv bo Tobie się wysłać nie da. RE: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - ChoGath - 13-02-2016 15:42 jaremo co to za kraj ? RE: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - chawerut - 13-02-2016 21:36 Również jestem zainteresowana. Proszę o PW jeśli oferta dalej aktualna, niestety masz pełną skrzynkę RE: mentor - 2 dwa tygodnie do dolara dziennie (Skracanie) - Mickel96 - 14-02-2016 13:32 Jeśli oferta nadal aktualna to jestem zainteresowany Proszę o kontakt. |