![]() |
Dziennik maszyny do pieniędzy :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik maszyny do pieniędzy :) (/Temat-Dziennik-maszyny-do-pieniedzy-114683) Strony: 1 2 |
Dziennik maszyny do pieniędzy :) - MoneyMachine - 25-05-2015 19:51 Witam wszystkich serdecznie, myślałem, że na razie dziennika zakładał nie będę, ale po przeczytaniu kilku dzienników pomyślałem, że to przyspieszy mi tempo i konkretnie wezmę się za zarabianie. Kilka słów o mnie: Mam na imię Damian, lat 17. To było by na tyle… Niee no.. trzeba się trochę rozpisać ![]() ![]() ![]() ![]() Ponad to jestem człekiem z dystansem praktycznie do wszystkiego, więc czasami mogę przesadzać ![]() Jako, że dziś umieszczam ten dziennik do publikacji to ustanawiam dzień dzisiejszy jako pierwszy. Zasoby na chwilę obecną: -Stare konto na FB ponad 200 znajomych – będzie to konto matka dla pozostałych. Spróbuję jeszcze dodać do niego kilkadziesiąt grup i trochę znajomych. Udało się dziś je odzyskać i przejść weryfikacje zdjęciową, a więc jest GIT! ![]() -Nowe 3 konta FB – świeże konta, pustka w znajomych itp. -Fanpage – tak jak wspominałem stary wymarły fanpage 6,6k polubień, trochę zajmie mi czasu przywrócenie go do życia, ale zrobi się :] -Konto YT – nowe, założone kilka dni temu, a niech nabija się staż! ![]() -Nabite punkty na YTmonster, Hitleap i AddMeFast -Jakieś tam maile, może się przydadzą. -3 nisze w głowie w tym dwie które spróbuję promować jako real content ![]() Ahh.. nie napisałem jeszcze na czym będę zarabiał ![]() ![]() Dzień pierwszy(25.05.2015) Zrobione: - Odzyskane stare konto FB i stworzenie 2 nowych. Ogarnąłem także jedno nowe konto, zaproszeni znajomi, dodanie do grup itp. -Nabite wyświetlenia na AMF, nie za dużo żeby banana nie wyłapać ![]() Dziś tylko tyle, zrobiłbym więcej, ale teraz czas naukę, trzeba nadrobić oceny, a potem będzie więcej wolnego czasu więc mam nadzieję, że i będzie więcej zarobków. Za dużo się obijam, niby coś robię i siedzę godzinami przed komputerem, ale mało z tego widać, dlatego też powstał ten dziennik, będę miał jakąś mobilizacje, aby coś robić żeby nie wyjść na głupka ![]() Dziś zarobione: 40zł/xxx//Stare hajsy na hotkeszu Jakiś cel może jeszcze sobie ustalę, pomyśle nad tym. Cholerka… trochę się rozpisałem, ale pisałem to na spontanie i jakoś tak wyszło, podsumowania dnia będą krótsze ![]() ![]() RE: Dziennik maszyny do pieniędzy :) - LodzioMiodziox - 25-05-2015 19:52 powodzonka ![]() RE: Dziennik maszyny do pieniędzy :) - LordBeaK - 25-05-2015 20:02 Bede obserwowal ![]() RE: Dziennik maszyny do pieniędzy :) - MoneyMachine - 28-05-2015 23:33 Chyba postu który napisałem wcześniej nikomu za bardzo czytać się nie chciało ![]() ![]() Jako, że póki co mało się dzieje bo dopiero tworzę zaplecze postanowiłem, że dziennik aktualizować będę co 3-4 dni Dzień drugi(26.05.2015) Po szkole trzeba było się wyspać, wstaję, burza – awaria prądu… za dużo to nie zrobiłem ![]() Dzień trzeci(27.05.2015) Dodałem kilka wpisów na martwy Fanpage, ledwo żywy, ale oznaki ludzkości są ![]() Dodałem kilka grup na konto FB, choć nie robiłem tego z automatu i tak dostałem blokadę do 10 czerwca na dołączanie i pisanie w grupach -.- Dzień czwarty(28.05.2015) Dodałem kilka postów na FP i zaplanowałem na dzień następny Zdobyłem kilku nowych znajomych do konta matki na FB ![]() I aby fejk konto było trochę realistyczne, zalogowałem się, aby polajkować, coś tam udostępnić ;D Wchodzę, a tam lekki szok ![]() ![]() Plany na najbliższe dni.. mm.. priorytetem byłoby zdobycie znajomych na kontach bo póki co na jednym mam 200+ a na drugim 100+ a potrzeba mi znacznie więcej, ale jednak powoli, aby znów jakiejś blokady nie wyłapać ;D Mam zamiar działać także powoli w kierunku zdobywania leadów czyli tego co lubię najbardziej ;] W następnej aktualizacji podam jako taki cel związany raczej z tworzeniem zaplecza ![]() Dzięki, że odwiedziłeś/aś mój dziennik, choć póki co ciekawy nie jest ![]() ![]() RE: Dziennik maszyny do pieniędzy :) - full2000 - 29-05-2015 15:14 Powodzenia! ![]() RE: Dziennik maszyny do pieniędzy :) - MoneyMachine - 02-06-2015 22:06 Dzień dziewiąty(02.06.2015) Przeskoczę kilka dni bo nic ciekawego się nie działo.. Dodawałem posty na FP, powoli się ożywia ![]() Dodawałem znajomych na kontach W weekend nie było mnie w domu więc zero pracy.. Dziś próbowałem stworzyć filmik, ale z marnym skutkiem, a to jakość zła, a to przetestowałem z 20 programów do obróbki wideo(żaden nie działa ![]() ![]() Nie wiem co się ze mną dzieje, ale mam jakiś zastój ![]() ![]() Cele! Trzeba w końcu coś sobie wyznaczyć, aby działać ![]() A więc.. Jutro chcę stworzyć 2 filmiki pod nisze i opublikować je. Dodawać posty na FP i zdobywać lajki - choć to robię codziennie, więc jest jakaś systematyczność ![]() Jak najszybciej zdobyć znajomych na kontach FB, aktualny stan: 90/300 - konto ma blokade do 10 czerwca na pisanie w grupach więc trochę się z tym zejdzie ![]() 292/500 - drugie konto ![]() Od jutra skończyć z uzależnieniem od nikotyny! Choć korzystam z e-papierosa i tak chcę rzucić, czuję spadek formy. Do środy włącznie(10.05) powrócić do ćwiczeń! Czyli stworzenie diety i planu treningowego, trzeba poprawić sylwetkę ![]() To chyba tyle jak na razie, dziennik ten to taki mój pamiętnik.. pomaga mi zebrać do kupy co zrobiłem i co do zrobienia mam bo w głowie wszystko się nie mieści ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Dziennik maszyny do pieniędzy :) - Anonimm - 02-06-2015 22:28 Powodzenia z porzuceniem nikotyny, od blisko miesiąca mówię sobie prawie codziennie że rzucę fajki a ciągle pale brak mi chyba silnej woli ale powodzenia! ![]() RE: Dziennik maszyny do pieniędzy :) - MoneyMachine - 02-06-2015 22:40 Trzeba sobie po prostu powiedzieć, że od dziś nie palę ![]() ![]() RE: Dziennik maszyny do pieniędzy :) - Anonimm - 02-06-2015 22:44 Tak sobie mówiłem, minęło 5h sięgnąłem po fajkę. Lepszym rozwiązaniem w moim przypadku jest e-papieros dzięki niemu przez 2 tygodnie nie paliłem zwykłej fajki ale później rozwaliłem go i znowu sięgnąłem po zwykłego, jak rzucisz palenie to mi swojego sprzedasz ![]() RE: Dziennik maszyny do pieniędzy :) - Sofokles - 03-06-2015 14:00 Polecam e-fajka. Pale takowego od 2 lat, po zwykłego sięgam tylko okazyjnie, Człowiek i czuje sie lepiej i oszczędza troszkę ![]() Ostatnio dla testu kupiłem paczke, po wypaleniu 5 fajków, cały dzień czułem się jak gówno... Dziennik oczywiście będę obserwował ;] |