Poradniko-blog z niszami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradniko-blog z niszami (/Temat-Poradniko-blog-z-niszami-114652) |
Poradniko-blog z niszami - Hyuek - 25-05-2015 10:46 Witam, jakiś czas temu pojawiła się u mnie myśl żeby prowadzić bloga. Jako że miałem mało wyświetleń nie prowadziłem go aktywnie bo myslałem że się to nie opłaca. Wczoraj wpadłem na pomysł aby dodatkowo dodawać na blogu nisze które w moim mniemaniu są dobre na dany dzień. i to właśnie będzie treścia tego poradnika Dziennie będę próbował dodawać je na bieżąco gdy tylko zorientuje się ze coś się swięci. Blog można potraktować jako swoisty-aktywny poradnik z dziennymi wskazówkami, wiem że pewnie takich było mnóstwo, aczkolwiek pomysły na nisze mogą się komuś przydać. W tym temacie będę również dopisywać informacje o dodaniu postów Pomysłowe dorabianie- nisze i inne porady. W razie czego piszcie tam w komentarzach, bądź tutaj dawał na feedback/inne hinty. Mam nadzięje że pomimo faktu iż nie mam dużo czasu dziennie, wskazówki które będe starał się dodawać z rana, będa komuś przydatne Poradniko-blog z niszami - surfer0700 - 25-05-2015 10:50 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |