Binary.com - 20 euro bez depozytu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Binary.com - 20 euro bez depozytu (/Temat-Binary-com-20-euro-bez-depozytu-114646) |
Binary.com - 20 euro bez depozytu - Make it - 25-05-2015 06:09 Witajcie Mam chwilkę czasu więc czemu by o tym nie napisać A więc mozemy odebrać 20 euro / usd na opcje binarne do wykorzystania na stronie binary.com http://binaryoptionsnodepositbonuses.com/20-eurusd-no-deposit-bonus-instant-at-binary-com-platform-former-betonmarkets-broker-binary-options-broker/ Tutaj klikamy w banerek i zakładamy sobie konto Strona binary.com Słynie z dużej stopy zwrotu : 91% na opcjach 5-10 ticks (ok10-15 sek) Kwota : 20.00 Euro Obrót : x25 (500 Euro) Haczyk : Max 25 Pozycji otwartych na bonusie - czyli nawet jak zaczniemy spokojnie w ktoryms momencie wypadałoby otworzyć większą kwote Osobiste odczucia : Serwis świetny i nie leci z nami w kulki Z racji iż mój % wygranych zawsze jest bardzo duży nie miałem problemu z obrotem Pozycje w których wygrałem / przegralem : 22/3 = 88% skutecznosc Kwota którą wypłaciłem : 111 euro ( bez ost wtop byłoby ponad 200 ) Handlowałem w niedziele okolo 30 min więc 450 zł w 30 min mnie satysfakcjonuje Teraz najważniejsze Serwis jest wypłacalny jak mówiłem wczoraj sobie obróciłem bonusik i dziś rano na dzień dobry doszła do mnie wyplata ( ok 12-14 godzin od zlecenia ) Nawet chwili nie kombinowali jak to zazwyczaj z bonusami bez depo bywa ( Finpari wisi mi 1650 zł ) Zatem powodzenia ! miłych zarobków Dla niedowiarków później dam kilka screenów Uwaga ! Handel opcjami Binarnymi wiąże się z ryzykiem utraty całości lub części kapitału Pamiętaj aby w przypadku inwestycji (tj wkładu własnego) zachować umiar i inwestować tylko kwoty na których utrate możesz sobie pozwolić , to że ktoś inny wygrywa lub wygrywasz z bonusu nie oznacza że na pewno wyjdziesz na + przy wpłacie własnych środków RE: Binary.com - 20 euro bez depozytu - mucios - 25-05-2015 08:32 Klikając w baner strona nie działa RE: Binary.com - 20 euro bez depozytu - Make it - 25-05-2015 10:17 W takim razie robimy konto na binaryoptions.net , wchodzimy na forum zakładka 20$ free RE: Binary.com - 20 euro bez depozytu - piotruss96 - 25-05-2015 20:12 a można dowód wypłaty ? RE: Binary.com - 20 euro bez depozytu - gieldowiec - 25-05-2015 21:00 podają tam link ktory nie dziala lol RE: Binary.com - 20 euro bez depozytu - Make it - 30-05-2015 16:10 Proszę bardzo , Sorki ale chwilke mnie nie było więc wrzucam dopiero teraz z Bonusów bez depo sporo potrafię zarobić zwłaszcza kiedy Broker nie stwarza problemów Nawet finpari ponoć przetwarza już moją wypłatę co mnie zszokowało http://i.imgur.com/dAntLQL.png RE: Binary.com - 20 euro bez depozytu - Cinkowsky13 - 30-05-2015 21:51 Na jakim czasie handlowałeś? 5-10sek? RE: Binary.com - 20 euro bez depozytu - Make it - 30-05-2015 23:33 10 na random50 czekając na dogodne momenty i obserwując zmiany ( lecenie na pałe nic nie da ) Polecam najpierw kilkanaście min poobserwować ruchy wtedy łatwiej wyczuć Ewentualnie poczekaj do pon to będziesz miał też standaardowe timery Binary.com - 20 euro bez depozytu - Artinesse - 01-03-2018 17:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |