Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! (/Temat-LaurEasy-com-wlasciciel-Laurigna-114632)

Strony: 1 2

LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - studziak - 24-05-2015 21:02

Witam. Chciałbym Wam przedstawić nowy serwis Revenue Share, którego właścicielem jest admin buxa Laurigna.com. Co do działania strony, chyba nie muszę tłumaczyć, bo każdy mniej więcej wie, z czym to się je. Po prostu kupujemy paczki programowe, które generują nam zysk i dają odwiedziny naszej wybranej stronie.

Tabela grup wygląda tak:
Group 0 0 - 1000 EP $0.02
Group 1 1000 - 3000 EP $0.04
Group 2 3000 - 8000 EP $0.10
Group 3 8k - 16k EP $0.20
Group 4 16k - 32k EP $0.40
Group 5 32k - 64k EP $1.00
Group 6 64k - 128k EP $2.00
Group 7 128k - 256k EP $4.00
Group 8 256k - 512k EP $10.00
Group 9 + 512k EP $20.00

Każda inwestycja 1$ daje nam 1500 EP oraz 50 wyświetleń naszej strony. Co do wiarygodności admina, myślę, że nie okaże się to scamem, tym bardziej, że prowadzi on własnego buxa, który jest wypłacalny. Ten revenue share też już ma kilka pierwszych wypłat na forum. Na razie zainwestowałem skromnie, zobaczymy, co i jakWink Widać, że strona jest na własnym skrypcie i grafice, bo odróżnia się od innych projektów.

Minimum wypłaty: 2$
Sposoby wypłaty i wpłaty: Paypal, PerfectMoney, Bitcoin

Zwykły link: http://laureasy.com/
Reflink: http://laureasy.com/register.php?ref=studziak

Do końca 24 maja każda inwestycja za 1$ daje 1750 EP! Radzę się spieszyć Wink

Dziękuję za rejestrację z reflinka. W razie rozwoju serwisu, postaram się wynagradzać aktywność !!

RE: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - studziak - 29-05-2015 09:59

Admin wprowadził właśnie nową szatę graficzną i przedstawia się naprawdę nieźle. Widać, że pracuje nad projektem. Zapraszam do inwestycji Smile

RE: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - April - 30-05-2015 10:39

Pozwolę sobie podpiąć się pod temat z kilkoma informacjami Smile

W Laureasy jestem "już" od kilkunastu dni i choć na domyślny zwrot, czyli te 150% powinno się czekać około 60-90 dni według informacji ze strony to ja już odzyskałam jakieś 25% wkładu. Naliczenia są raczej stabilne, bez żadnych ekstremalnych wahań. Obecnie jestem w grupie 3 i dziś wytrzaskałam około 0.50$. Może to nie jest zawrotna kwota ale biorąc pod uwagę mój niski depozyt to nie ma co narzekać. Poza tym przemawia do mnie urok osobisty strony oraz mega szybka reakcja supportu na jakiekolwiek zapytania.

Poniżej pozwolę sobie dodać parę screenów dla przybliżenia programu.

Statystyki strony głównej.
Pojawiają się już naprawdę coraz lepsze zarobki poszczególnych użytkowników. Widać tam nawet chyba kilku forumowiczów Wink
[Obrazek: le1.jpg]

Strona logowania. Gdybym miała wybierać, nazywam ją napiękniejszą i najbardziej efekciarską. Pewnie są ładniejsze, ale fajnie się czuję wpisując tam swoje dane logowania.
[Obrazek: le2.jpg]

A oto i moje skromne biuro. Powoli do przodu! Smile Jako kobieta bacznie zwracam uwagę na to co dzieje się ze stroną. Może ma to na celu odwrócenie mojej uwagi na zarobki i moją kasę, ale otoczką jest mniami. Do tego codziennie inaczej to wygląda pod względem wizualnym.
[Obrazek: aprilpl.jpg]

Taka tam podstronka z informacjami o zarobkach dla poszczególnych grup za dany dzień. Z tego co wyczytałam, nie są to ostateczne wyniki ponieważ bonusowych, płatnych - aczkolwiek nisko - reklam jest jeszcze dziennie dosyć sporo.
[Obrazek: le4.jpg]

Ogólnie polecam Laureasy. Choć jest to całkiem nowy program to wydaje mi się być bardzo stabilnym i wyważonym a przede wszystkim starannie przygotowany w porównaniu z ostatnim wysypem innych programów RS. Wypłat jest już całkiem sporo a minimum jak wspomniał @Studziak wynosi $2. Zapomniałabym - poleconych można zakupić na stronie za 0.50$ za sztukę/dożywotnio a konto Premium dające 25% zysków z poleconego i 25% bonus do własnych zarobków kosztuje 5$ na miesiąc.

RE: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - April - 30-05-2015 17:23

Mamy już podane naliczenia na dzień dzisiejszy (powinny wskoczyć w ciągu najbliższych dwóch godzin jak podaje licznik):

[Obrazek: image.jpg]

RE: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - dorbiel - 30-05-2015 18:06

Zapisana z refa, zobaczymy.

RE: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - April - 31-05-2015 19:32

Dzisiejsze naliczenia właśnie wpadły, równie ładne jak wczoraj Smile

[Obrazek: nal2.jpg]

RE: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - April - 01-06-2015 17:48

Dziś zapowiada się kolorowo Smile

[Obrazek: nal3.png]

RE: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - studziak - 02-06-2015 07:00

Właśnie miałem wstawić tabelę;D Aż się miło dzisiaj zaskoczyłem. Niedługo osiągne minimum do pierwszej wypłaty i wstawię dowód.

RE: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - April - 02-06-2015 17:12

No więc kolejne naliczenia Smile

Predicted values for the upcoming distribution:

Group 0 - $0.01

Group 1 - $0.04

Group 2 - $0.08

Group 3 - $0.16

Group 4 - $0.32

Group 5 - $0.64

Group 6 - $1.28

Group 7 - $2.56

Group 8 - $5.12

Group 9 - $10.24

Group 10 - $20.48

Group 11 - $40.96

Group 12 - $81.92

I have given only minimum values. Each user will receive probably a lot of a bonus low-value ads as well.

Bon appetit!

RE: LaurEasy.com - właściciel Laurigna! - asamer - 03-06-2015 08:52

W jakiej zakładce są te "bonus low-value ads" ?