![]() |
[Zamknięty]Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17) +------ Wątek: [Zamknięty]Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? (/Temat-Zamkniety-Czy-uzywales-nielegalnych-pomocy-na-restocku-11457) |
[Zamknięty]Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - paskur - 06-08-2010 13:08 Ankieta, ponieważ chcę sprawdzić czy dużo ludzi jest w takiej sytuacji jak ja. Sam używałem hotkey'ów bo bartuś puścił fejka. Hotkeye są nielegalne Myślicie, że wykryją to i anulują wszystkim? Wypowiadajcie się. NIE ZAMÓWIŁEŚ NIĆ NIE GŁOSUJ - chcę zobaczyć naprawdę jaka część jest udupiona RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - xDDDDDD - 06-08-2010 13:16 Nie stety używałem, pewnie bedzie anulacja... bartus jest udupiony Nie uzywac HotKey bo to nie legalne ;/ RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - MotorniczyTramwaju - 06-08-2010 13:21 Tak, tak, to dlaczego iPada mi potwierdzili :O Nie siej paniki RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - xDDDDDD - 06-08-2010 13:30 Kathy napisała że HotKeye są nielegalne i za używanie można dostać Anulację lub Bana. RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - Magnus - 06-08-2010 13:33 Hmmm dziwne bo ja nimi zamówiłem 25 dolarów i mi normalnie przyszło ![]() RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - tomsonFCB - 06-08-2010 13:33 Ja używałem Hotkeyów i zamówiłem 25$ i myślę, że nie anulują. RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - xDDDDDD - 06-08-2010 13:34 Bo wtedy jeszcze nie mieli jakiegoś tam antybot'a... Moim zdaniem lepiej... teraz liczą się już tylko szybkie palce ;p RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - kreatywny - 06-08-2010 13:38 ja zamowiłem tapetke hotkeyami ;// co teraz ;D heh RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - Razer - 06-08-2010 13:48 Wtedy regulamin głosił, że można zamawiać poprzez hotkeys. A teraz... ![]() RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - HoodS - 06-08-2010 14:21 doniose na ciebie i ci anulują haha |