Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mechanika Rynku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Mechanika Rynku (/Temat-Mechanika-Rynku-114563)

Mechanika Rynku - bllixu - 23-05-2015 16:15

Gdy pierwszy raz trafiłem na forum spodziewałem się większego zainteresowania rynkiem finansowym FOREX. Przeglądnąłem tematy i zauważyłem , że większość z nich dotyczy jedynie promocji oferowanych przez brokerów.Postanowiłem więc napisać poradnik w którym dowiecie się na czym polega najważniejszy czynnik wpływający na zmianę ceny czyli supply i demand ( popyt i podaż ) dodatkowo na najprostszych przykładach wytłumaczę jak , kiedy , i dlaczego cena zmienia swój kierunek na każdym interwale na każdym rynku zasada jest ta sama.Gwarantuje progress po zrozumieniu tego o czym napisze. Cena poradnika 30zl.

RE: Mechanika Rynku - Scoobyx - 23-05-2015 16:29

Rozumiem, że chcesz sprzedać poradnik? Po pierwsze to zły dział, a po drugie masz za mało postów na takie sprzedaże.

RE: Mechanika Rynku - bllixu - 23-05-2015 17:35

proste pojęcia takie jak engulf i FTR zapewnnia wam zysk. Jednak zmieniam zdanie nie bedzie to poradnik tylko otwarty topic do rozmow

RE: Mechanika Rynku - LordBeaK - 23-05-2015 17:58

Wiec sluchamy.

RE: Mechanika Rynku - bllixu - 23-05-2015 22:09

masz wszystko w poscie wyzej ziomecxzku

rynek porusza sie od strefy FTR do FTR
Engulf wyznacza kierunek trendu ( kierunek w ktorym porusza sie rynek)
engulf to nowy szczyt w strefie FTR
Ftr CZYTAJCIE PANOWIE proba wybicia ceny w gore , zakonczona niepowidzeniem konczoca sie na wybiciu w gore lub w dol.

screeny w poradniku jezeli saldo osiagnie 300 zl tworzymy grupe i trejdujemy

Mechanika Rynku - surfer0700 - 24-05-2015 09:59

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.