Wykonam Bota - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonam Bota (/Temat-Wykonam-Bota-114533) |
Wykonam Bota - Lukines - 23-05-2015 11:04 Witam. Piszę boty w C# obecnie nie mam żadnych zleceń dlatego tworzę ten temat. Jeśli chcesz mieć dobrego bota , wielowątkowego który pomoże Ci zarobić więcej napisz do mnie Porozmawiamy dogadamy się do ceny i będziemy mogli zacząć. Boty tworze na czystych zapytaniach do strony bez żadnych "webbrowserów" wbudowanych i wychwytywania "textu" i klikania w niego. Napisałem już trochę dobrych botów. A to co boty robiły do tej pory : -Postowanie -Zakładanie kont w serwisach -Uzupełnianie profili w serwisach -Proxy -Przepisywanie captchy ( z użyciem serwisu zewnętrznego ) -Zakładanie maili -Potwierdzanie rejestracji w serwisie poprzez klikniecie w link który przyszedł na mailu. -Wielowątkowość ( program może robić to samo w kilku wątkach naraz z użyciem różnych np. różnych proxy , kont ) -Analizowały dane czy dany post istanieje jeśli nie to go dodawały od nowa. -Mieszały dane np do serwisu ogłaszamy bot wybierał zdjecie z mniejszych części składał text dodawał link , losował miasto i na tej podstawie dodawał posty. I sporo innych rzeczy których zapewne nie pamiętam. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na @PW. RE: Wykonam Bota - Lukines - 24-05-2015 22:02 Pierwsze zlecenie zakończone , klient z tego co wiem zadowolony czekamy na jego opinie RE: Wykonam Bota - bartex89 - 25-05-2015 15:53 Pisałem do kilku "speców" na tym forum, w sprawie wykonania bota. Lecz nikt poza Lukinesem, nie umiał go wykonać. Wszystko odbyło się szybko i konkretnie, a przede wszystkim bez proszenia się o wykonanie. Jestem zadowolony i polecam Wykonam Bota - surfer0700 - 21-07-2015 22:09 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |