![]() |
Dziennik nowicjusza - Leadmore - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik nowicjusza - Leadmore (/Temat-Dziennik-nowicjusza-Leadmore-114529) |
Dziennik nowicjusza - Leadmore - badi1992 - 23-05-2015 10:08 Cześć dziewczyny! Cześć chłopaki! Może na początek coś o sobie... Damian jestem, 22 lat, KOMPLETNIE ZERO!!!! doświadczenia... pierwszego dnia wpadło mi jakimś cudem 4,5 zł no i się zaczęło... pomyślałem, że muszę założyć ten dziennik bo gdy ktoś będzie mnie obserwował i trzymał kciuki to się nie poddam! NIE MA BATA! Działam na leadmore ogólnie od 3 dni ![]() Jak na początek to chciałbym zarabiać dziennie +10 zł Cel - chciałbym zarobić 1000 zł do końca lipca - nie wiem czy to możliwe u takiego człowieka jak ja no ale po to jest ten dziennik - nie będę cieniasem i się nie poddam! ![]() Jeżeli chodzi o moje wpisy z konkretnego dnia to będą się one pojawiały wieczorem lub rano. Przejdźmy do rzeczy: 1 dzień - 4,50 zł/10 zł 2 dzień - 13,50 zł/10 zł 3 dzień - 13,50 zł/10 zł Każdego dnia spamowałem na dosłownie kilku grupach fb i to w porach wieczornych. Im większa kreatywność tym większa kasa - i tego się trzeba trzymać! ![]() Napiszcie coś co by mnie zmotywowało ! Będę wdzięczny! Pozdrawiam ![]() RE: Dziennik nowicjusza - Leadmore - ziolo1945 - 23-05-2015 10:18 Bardzo podobnie jak u mnie, wiek (prawie) się zgadza i brak doświadczenia również. ![]() ![]() RE: Dziennik nowicjusza - Leadmore - zjadamkredki - 23-05-2015 10:21 Dobre dniówki jak dopiero zaczynasz, obserwuję ![]() RE: Dziennik nowicjusza - Leadmore - badi1992 - 23-05-2015 10:28 No nie żartujcie! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! motywacja +1000 ![]() RE: Dziennik nowicjusza - Leadmore - full2000 - 23-05-2015 14:17 Ten sam rocznik co ja. Powodzenia! ![]() RE: Dziennik nowicjusza - Leadmore - badi1992 - 23-05-2015 22:33 Halo Witam Dobry wieczór ![]() Słuchajcie, stało się coś niesamowitego, padł rekord.... i to nie byle jaki ![]() Korzystając z leadmore nie można było promować materiałów KSW ale...... nikt nie zabronił spamować mi uwaga... SAMYMI LINKAMI które miały tyle wspólnego z ksw co M jak milosc z liga mistrzów ![]() No i proszę ja Was... tymtyryryyyyyym Dzień 4 - 87 zł Aha i zostało mi jedno konto na fb... nie wiem.. czasami robię konto bez weryfikacji telefonicznej i jest git. Może mi ktoś napisać od czego to zależy? Ps. Jutro urlop bo w poniedziałek mam zaliczenie na studiach ;/ no i od tej chwili zaczynam spam tylko wieczorami bo się nie opłaca robić tego za dnia. Jedynie szybciej można dostać zablokowane konto ;/ no chyba, że ktoś ma inne zdanie to słucham ![]() Dobranoc ![]() Ps2. Napisałem, że jutro urlop... ale coś czuje, że chyba nie dam rady sie oderwać od tego.. (już po chłopaku ![]() RE: Dziennik nowicjusza - Leadmore - piciaszek - 23-05-2015 22:35 Jeżeli można wiedzieć - co studiujesz? ![]() RE: Dziennik nowicjusza - Leadmore - badi1992 - 23-05-2015 22:42 Niedoszły inżynier technolog maszyn się kłania ![]() RE: Dziennik nowicjusza - Leadmore - piciaszek - 23-05-2015 22:49 O, oryginalnie. Będę zaglądał ![]() ![]() RE: Dziennik nowicjusza - Leadmore - badi1992 - 23-05-2015 22:51 Dzięki wielkie, i bardzo mądre słowa w sygnaturce ![]() |