Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob (/Temat-Zarabianie-za-pomoca-systemu-PTP-eurjob-114505) |
Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - jetemok - 22-05-2015 20:23 Witam, mam dzisiaj krótki, zwięzły poradnik jak można dorobić się uczestnicząc w programie EURJOB 1. Jako platformy wymiany ruchu używać w poradniku będę OTOHITS REF NONREF Rejestrujemy się, instalujemy oprogramowanie (najlepiej) i ruszamy 2. Gdy punkty nam się już "nabijają" czas zarejestrować się w eurjob REF NONREF 3. Gdy się już zarejestrowaliśmy w eurjob wchodzimy w zakładke PAID TO PROMOTE i pobieramy nasz link 4. Logujemy się do otohits.net i gdy mamy jakieś 10 000 pkt (refom zawsze dam donate w postaci punktów) i dodajemy strone My sites>ADD A SITE>timer 20-25 sek. NIE MARTWCIE SIE O TO ŻE NIE DODAJE WAM PUNKTÓW DODAJĄ SIĘ ONE CO 24 - 48 H Dla refów daje donate w postaci punktów (OTOHITS) (AKTYWNYCH) oraz porady (EURJOB) W załączniku payment proof UWAGA PROSZE SIĘ WSTRZYMAĆ Z WYSŁANIEM WEJŚĆ NA EURJOB PONIEWAŻ ZACZYNA.FISIOWAĆ! RE: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - Pasza dla konia - 22-05-2015 20:27 Normalnie gardzę ludźmi którzy nie przestrzegają regulaminu ale dzisiaj zrobię konto z refa Czy serwisy są wypłacalne? Masz jakiś dowód swój lub z neta? RE: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - rachman - 22-05-2015 20:40 Rozumiem ze zbierasz wejścia a potem w drugim serwisie je wykorzystujesz i masz za to momonę? Jaki przelicznik, ile się wyciągnie za ile wejść? RE: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - jetemok - 22-05-2015 20:45 (22-05-2015 20:40)rachman napisał(a): Rozumiem ze zbierasz wejścia a potem w drugim serwisie je wykorzystujesz i masz za to momonę? Jaki przelicznik, ile się wyciągnie za ile wejść?Każda sekunda w surfie to jeden punkt (OTOHITS) Tak, zezwalają oni nawet na traffic exchange :3 stawki wyglądają następująco: Cytat:Promote rate is: Tier 1 - $0.30 CPM, Tier 2 - $0.15 CPM, Tier 3 - $0.05 CPM, Others - $0.01 CPMZaraz podrzuce dowód wypłaty z neta (niedługo będzie mój) RE: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - Pasza dla konia - 22-05-2015 20:51 Autorze tematu , dobij szybko 10 postów. Be tego nie możesz wstawić reflinka i napisz na moje gg 53899730 jeśli możesz. RE: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - jetemok - 22-05-2015 21:02 @Pasza dla konia Dzięki zaraz postaram sie napisac RE: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - war43 - 22-05-2015 21:05 Zarejestrowany z Refa w obu serwisach, zaczynam testy. Zdam relację gdy dolarki zaczną wpadać na konto RE: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - Pasza dla konia - 22-05-2015 21:10 Jeżli będzie wypłacał za wejścia kupe to można sporo zarobić RE: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - HubabubaPl - 22-05-2015 21:19 Ile zbierałeś na wypłatę ? RE: Zarabianie za pomocą systemu PTP - eurjob - jetemok - 22-05-2015 21:27 Nie jest moja, ale pan zbierał około 2 tygodnie przy jednym vps. |