Skrill-->PayPal. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Skrill-->PayPal. (/Temat-Skrill-PayPal-114491) |
Skrill-->PayPal. - ShuQi - 22-05-2015 16:13 Witam. Dzisiaj na wymianę mam gotówkę skrill. Okolo 370 zł za paypal, przelicznik 1:1. Kontakt : PW/GG Nie przelewam pierwszy. RE: Skrill-->PayPal. - Workis - 22-05-2015 18:48 Moja propozycja: Za 1$ otrzymanego na Skrill wysyłam 1$ na PP. Wezme ogolnie wszystko, wyjdzie tego kolo 100$ tj te 370 PLN. Przelicznik bedzie mniejwiecej 1:1, prowizja Skrill i przewalutowanie (kolo 1-2%) tylko po Twojej stronie. Wysylasz pierwszy, bo prowadze tutaj kantor wymiany (w sygnaturce link) i masz tam kilka stron opinii o transakcajch ze mna. Jesli Ci pasują warunki to daj znac, podesle mail do Skrill na PW pozdrawiam serdecznie Skrill-->PayPal. - Klin - 27-06-2015 18:25 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |