Javascript na wybieranie kraju dziala! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: Javascript na wybieranie kraju dziala! (/Temat-Javascript-na-wybieranie-kraju-dziala-11447) Strony: 1 2 |
Javascript na wybieranie kraju dziala! - Jumper002 - 06-08-2010 11:27 Witam, Wczoraj na restocku na którym nie udało mi się nic zamówić sprawdziłem czy można wybrać sam kraj za pomocą JS. Okazało się że lockerz jak na razie nie zrobił anty-bota na select country. Oto działająca reguła, która sama wybierze kraj przez co zaoszczędzimy kilka sekund: Cytat:jselectCountry("PL",%20$("a[onclick*='PL']").get(0));%20hideCountries(); Sposób instalacji standardowy. Na resztę danych niestety trzeba użyć jakiś hotkey'i albo taskera. Edit: Nie da się go sprawdzić na naszym symulatorze forumowym, ponieważ Sergio nie zastosował tego samego anty-bota, który jest na lockerz. RE: Javascript na wybieranie kraju dziala! - deadwheel - 06-08-2010 11:45 wiesz ze nawet za glupie wybieranie kraju za pomoca javascript moze zostac anulowana nagroda RE: Javascript na wybieranie kraju dziala! - Jumper002 - 06-08-2010 12:01 za wszyskto moga anulowac a nawet za nic... watpie zeby mieli wykrywacze JS RE: Javascript na wybieranie kraju dziala! - kreatywny - 06-08-2010 12:08 przeciez nie są głupi i jeśli ktoś wypełni formularz poniżej 5 sek to nie puszczą tego RE: Javascript na wybieranie kraju dziala! - Daminn - 06-08-2010 12:18 Oj nie wiem czy samymi hotkey;ami i tym skryptem wyrobisz się w mniej niż 5 sekund RE: Javascript na wybieranie kraju dziala! - Nayare - 06-08-2010 12:27 Jumper, a kliknales po tym redeem now? Ja mialem skrpyt na wszystko, jednak nie puscilo dalej z bledem "please select country" i nic nie szlo zrobic Trzeba bylo od nowa przechodzic do formularza. RE: Javascript na wybieranie kraju dziala! - xPietrek - 06-08-2010 12:31 U mnie działa, przechodzi formularz. Dzięki, + RE: Javascript na wybieranie kraju dziala! - Jumper002 - 06-08-2010 12:56 (06-08-2010 12:27)Nayare napisał(a): Jumper, a kliknales po tym redeem now? Ja mialem skrpyt na wszystko, jednak nie puscilo dalej z bledem "please select country" i nic nie szlo zrobic Trzeba bylo od nowa przechodzic do formularza. nie szkoda mi bylo ptz na tapete xD Hmm.. to dziwne wiec nie ma gwarancji ze to zadziala szkoda :/ RE: Javascript na wybieranie kraju dziala! - Indestructible - 06-08-2010 13:26 Nie Twojego autorstwa, pozdro.. RE: Javascript na wybieranie kraju dziala! - Dominator - 06-08-2010 13:30 Wiesz co, usunąć kawałek skryptu JS to i mój brat potrafi. Nie musisz robić newsów że można sobie kraj wybrać LOL |