![]() |
25 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: 25 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon (/Temat-25-zl-za-wziecie-darmowej-pozyczki-lendon-114403) |
25 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon - darmoweprobki - 21-05-2015 10:16 Jak w temacie, zapłacę 25 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon (pierwsza pożyczka jest darmowa, sama sprawdziłam). Można wziąć pożyczkę 100 zł i zaraz spłacić 100 zł. Można wziąć nawet 600 zł i oddać też 600 zł na max 30 dni (to już wasza sprawa ile pożyczycie) Trzeba odebrać telefon i sprawdzają nasze dane, szczegóły co i jak mówić podam na priv. ![]() Ważne: Trzeba być nowym klientem i pierwszy raz składać wniosek o pożyczkę w lendon (oraz pierwszy raz wysłać wniosek o pożyczkę w lendon). Trzeba mieć min. 23 lata Rachunek bankowy na swoje dane Telefon komórkowy Trzeba mieć jakieś dochody i potwierdzić to przez telefon (umowa o pracę, umowa o dzieło,umowa zlecenie,inne źródło dochodu,praca dorywcza) Jeśli podacie prace dorywcze to i tak nikt tego nie sprawdza. Szczegóły na priv (skontaktuje się z wybranymi osobami, jeśli ktoś dopiero założył konto, ma mały staż albo budzi moje wątpliwości to nie kontaktuje się). Jeśli jesteś zainteresowany to napisz w temacie + napisz mi priv. Możliwe kilka refbacków (innych firm). Refback wypłacam na paypal lub na konto bankowe (mbank lub t-mobile) jak tylko zobaczę że jest w trakcie rozliczania przez program partnerski. Refback wypłacam za przyznanie pożyczki nie za samą rozmowę telefoniczną. RE: 20 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon - tjt1 - 21-05-2015 12:38 Czy potrzebne jest zatrudnienie? RE: 20 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon - darmoweprobki - 21-05-2015 12:49 (21-05-2015 12:38)tjt1 napisał(a): Czy potrzebne jest zatrudnienie? Jak jesteś zainteresowany to wszystkie szczegóły i co mogą pytać to na priv. RE: 20 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon - sodapro - 21-05-2015 14:17 Żartujesz? Stawka za taką pożyczkę jest dużo wyższa... Za 20 zł nie opłaca się nawet wypełniać formularza. ![]() RE: 20 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon - darmoweprobki - 21-05-2015 15:50 (21-05-2015 14:17)sodapro napisał(a): Żartujesz? Stawka za taką pożyczkę jest dużo wyższa... Za 20 zł nie opłaca się nawet wypełniać formularza. Może Tobie się nie opłaca, mi się wszystko opłaca i innym też się opłaca. Ty nie skorzystasz ale inne osoby są zainteresowane i proszę żebyś nie zabierał głosu w temacie w którym nie zamierzasz uczestniczyć, ja w twoich tematach nie zamieszczam opinii i ich nie krytykuję. RE: 20 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon - simp123 - 21-05-2015 16:12 Skorzystałem, otrzymałem refback i jestem bardzo zadowolony z transakcji. Polecam. RE: 25 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon - lijon - 23-05-2015 17:08 Poszło PM 25 zł za wzięcie darmowej pożyczki lendon - Klin - 27-06-2015 18:37 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |