FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym (/Temat-FUTURENET-zarabiaj-na-aktywnosci-w-portalu-spolecznosciowym-114380) |
FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - werner4er - 20-05-2015 20:12 Witam, chciałbym przedstawić wszystkim możliwość zarabiania poprzez aktywność w serwisie FUTURENET."Rób to co robiłeś zawsze, publikuj, like'uj, komentuj, udostępniaj, zapraszaj znajomych, graj, korzystaj z naszej bogatej oferty multimedialnej i zarabiaj !" Firma dzieli się swoimi zarobkami z użytkownikami. Można zarabiać także na wiele innych sposobów, m.in. na polecaniu czy sprzedawaniu własnych multimediów. Start to jednorazowa opłata 10$ (jeśli się nie chce zarabiać to z portalu można korzystać za darmo). Podaje refa i link do filmu, który wszystko Wam wyjaśni, w razie pytań pisać. film: https://www.youtube.com/watch?v=UDNwuNY2GxU rejestracja RE: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - Voldir - 20-05-2015 20:18 Skoro podajesz refa to gdzie jest czysty link? RE: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - werner4er - 20-05-2015 20:32 Proszę, oto czysty link, jednakże rejestracja możliwa jest tylko przez refa, dlatego go nie dałem w pierwszym poście. http://futurenet.club/login RE: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - infinity8 - 20-05-2015 20:44 Zarejestrowałem się z refa RE: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - werner4er - 22-05-2015 16:12 Na dniach, postaram się wkleić jakiś screen z wypłaty. pozdrawiam RE: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - tronjheim - 22-05-2015 16:26 A nie lepiej używać TSU? RE: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - werner4er - 22-05-2015 17:23 Screen z wypłaty znajomego z FN A to dowód, ze spółka B2B service to własnie futurenet Jak widać wypłata w Neteller od 100$, w paypal też od 100, na konto bankowe od 200$. Za niedługo wrzuce naliczenia w programie. A to naliczenia z ostatnich kilku dni u mojego kolegi, który w FN jest kilka miesięcy: Jak widać warto wykupić konto premium za conajmniej 10$, dochodzi wiele bonusów. Choć im więcej zapłacimy tym więcej bedziemy zarabiać. Powtarzam, że to jednorazowa opłata. Plan marketingowy: PLAN Dodam, że istnieje także aplikacja mobilna na android: APLIKACJA MOBILNA RE: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - szarydg - 24-05-2015 10:41 mnie osobiście nie interesują wypłaty twojego znajomego tylko twoje RE: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - werner4er - 25-05-2015 22:41 (22-05-2015 16:26)tronjheim napisał(a): A nie lepiej używać TSU? Moim zdaniem nie. Na FN mamy więcej możliwości, spojrz na plan marketingowy RE: FUTURENET - zarabiaj na aktywności w portalu społecznościowym - RoyMaster - 26-05-2015 15:51 Jakieś dowody wypłat? |