AdGate Media - serwis CPA i PPA w jednym. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AdGate Media - serwis CPA i PPA w jednym. (/Temat-AdGate-Media-serwis-CPA-i-PPA-w-jednym-114377) |
AdGate Media - serwis CPA i PPA w jednym. - benga0 - 20-05-2015 19:10 Chcę Wam przedstawić serwis, którego pewnie niektórzy jeszcze nie znają. Mowa tutaj o AdGate Media - jest to serwis łączący CPA oraz PPA. Osoby, które miały styczność z takimi serwisami jak: CPAGrip, Roaringcash lub CPALead szybko odnajdą się tutaj. Serwis posiada bardzo dużo ofert m.in pod Francję na którą nie ma żadnych zakazów gdzie w CPAGrip ciągle pojawiają się nowe. Myślę, że warto się zainteresować. Rejestracja jest prosta, trzeba czekać na ręczne potwierdzenie. Jeżeli chcecie w 100% bez problemu ją przejść to: - W pole w którym każą opisać skąd pochodzi Twój ruch wpisać: "I will generate traffic by Facebook and Google." - W pole strony internetowej jakąś swoją stronę lub bloga - byle nie na darmowej domenie no i lepiej według mnie czystą stronę niż marnego bloga Podrzucam Wam link do rejestracji :-) Z góry dziękuję za rejestrację z refa. W razie czego służę pomocą w kwestii tego serwisu jak i chętnie poradzę jak zacząć lub w jaki sposób się bardziej rozkręcić :-) REF: KLIK CZYSTY: KLIKK Koniec gadania - przedstawiam konkrety - minimum wypłaty * 25$ - częstotliwość wypłat * Net-30 poniżej 1000$/miesiąc; * Net-15 powyżej 1000$/miesiąc; * Net-7 powyżej 5000$/miesiąc; * Do ustalenia jeżeli zarabiamy powyżej 10000$/miesiąc - metody wypłat * Czek; * PayPal; * Przelew; * ACH; * Payoneer; - system poleconych * 5% zarobków Dowody zarobków i wypłat: Wiele więcej znajdziecie w internecie :-) Serwis w 100% wypłacalny. Osobiście jeszcze swojej wypłaty nie zlecałem. Jak tylko ją zlecę pochwalę się. RE: AdGate Media - serwis CPA i PPA w jednym. - jacplac - 09-07-2015 19:16 Mam pytanie odnoście zaliczania leadów, gdyż z tego co słyszałem 50/50 zaliczają, ktoś w sieci ma jakieś doświadczenie ? gdyż autor widzę że ma bana. AdGate Media - serwis CPA i PPA w jednym. - Artinesse - 02-03-2018 15:28 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |