Powtórka generalnego restocku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Powtórka generalnego restocku (/Temat-Powtorka-generalnego-restocku-11430) |
Powtórka generalnego restocku - haggard - 05-08-2010 22:14 http://twitter.com/ksavitt Ten był failem. Złe ceny. Brak dostępu dla osób, które zebrały te 100 ptz +. Cytat:If you got prize today at mistaken higher PTZ, you'll get credit for the difference in your account. We're mad at ourselves. So sorry! Cytat:OUR mistake! PTZ levels were set wrong for today's general redemption. New redemption at normal levels tomorrow. SORRY for angst! EDIT News na Hallwayu Cytat:...If you redeemed today, we will refund the difference between the correct price levels and today's price levels to your account...Zwracają różnicę PTZ. Czyli jeśli wydałeś na nagrodę 9000 PTZ a powinna kosztować 5000 PTZ to zwracają 4k ptz. Zwracają PTZ za nagrody zakupione dzisiaj. RE: Powtórka generalnego restocku - Nayare - 05-08-2010 22:17 If you got prize today at mistaken higher PTZ, you'll get credit for the difference in your account. We're mad at ourselves. So sorry! RE: Powtórka generalnego restocku - MotorniczyTramwaju - 05-08-2010 22:17 Ale Urwał RE: Powtórka generalnego restocku - haggard - 05-08-2010 22:18 Może motorniczy damy radę się dostać. Ma ktoś screeny z nagrodami ? RE: Powtórka generalnego restocku - MotorniczyTramwaju - 05-08-2010 22:19 Napisałem do Kathy czy będę miał dostęp co to za bug RE: Powtórka generalnego restocku - haggard - 05-08-2010 22:25 News na Hallwayu Cytat:...If you redeemed today, we will refund the difference between the correct price levels and today's price levels to your account...Zwracają różnicę PTZ. Czyli jeśli wydałeś na nagrodę 9000 PTZ a powinna kosztować 5000 PTZ to zwracają 4k ptz. RE: Powtórka generalnego restocku - sl0910 - 05-08-2010 22:30 Info z Hallway: Cytat:Very important redemption update: Our mistake! PTZ levels were incorrect (too high) on today's redemption, due to an error on our part. A few announcements: Wydaje mi się, że tym co dzisiaj zamówili zwrócą różnice w cenie, a dodatkowo będzie drugi restock. RE: Powtórka generalnego restocku - michal2612 - 05-08-2010 22:31 To dobrze cieszę się niezmiernie że będę miał drugą szansę.Minus taki że cały świat bierze udział powinna tylko Polska i USA a plus że ceny normalne będą RE: Powtórka generalnego restocku - NaoS - 05-08-2010 22:40 Skoro ci co dziś wygrali dostaną nagrody, znaczy że będzie ich jutro BARDZO MAŁO, a w dodatku wszyscy znają dzień restocku, więc będzie ciężko cokolwiek zgarnąć. RE: Powtórka generalnego restocku - Vesperus - 05-08-2010 22:40 kurde po co ja brałem jakieś gówno. Teraz mogę nie mieć dostępu bo już zamówiłem. |