Whaff [ANDROID] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Whaff [ANDROID] (/Temat-Whaff-ANDROID-114296) |
Whaff [ANDROID] - sigaluz - 19-05-2015 16:23 Witam, dziś przedstawię Wam aplikacje Whaff, dzięki której możemy sobie zarobić poświęcając kilka minut dziennie.. Jak zarabiamy w Whaff ? Podobnie jak w innych aplikacjach czyli : -ściąganie gier/rożnych aplikacji -wykonywanie różnych reklam ( whaff picks - tutaj mamy do ściągnięcia różne aplikacje oraz other pick czyli - METAAPS, SupersonicAds oraz RADIUM ONE podobnie jak w whaff picks tylko, że tutaj są nie raz jakieś ankiety itp -refy -Attendence (Nie wiem ile dokładnie można tutaj zarobić ) - Po prostu klikamy i dostajemy $ -dzienne misje czyli : * Daily play - dzienne granie zazwyczaj trzeba grać od 1 do 5 min * Daily reward ( do not uninstall & get 0,0x$ a day) - Nie usuwaj i otrzymaj $ jednego dnia Whaff używałem już dawno , zleciłem wypłatę w wysokości 10 $ i oczywiście wypłacili ! Niżej screen (jest to wypłaca z końca 2014 r.. Były by również inne lecz z powodu braku telefonu nie miałem jak zarabiać .. ) Wypłata na PayPal jest od 10,50$ i oczywiście nie jest tak, że kilka dni i mamy tę kwotę .. Link do aplikacji Invite code :AC56675 - dostaniecie jakieś $ na start RE: Whaff [ANDROID] - Raster96 - 19-05-2015 17:38 Ile zbierałeś na te 10$? Whaff [ANDROID] - poczmail - 19-05-2015 18:28 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |