Poszukuje ogarniętej osoby w Premium SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukuje ogarniętej osoby w Premium SMS (/Temat-Poszukuje-ogarnietej-osoby-w-Premium-SMS-114223) |
Poszukuje ogarniętej osoby w Premium SMS - mucios - 18-05-2015 09:52 Siema, Poszukuje ogarniętej osoby w PREMIUM SMS, która pomogłaby mi wystartować na nowo. W przeszłości zarabiałem już na SUB SMS oraz na PPA. W ostatnim czasie miałem 3 miesiące przerwy i jakoś nie mogę się odnaleźć. Co mogę dać od siebie? Na pewno czas, pewne ogarnięcie w działaniu poprzez wcześniejsze działania w internecie. Jako że jestem zaufanym użytkownikiem (tak myślę) to można mi zaufać. Co Ty będziesz z tego miał? Mogę zaproponować 20%. Na pewno się dogadamy, tak aby obie strony były zadowolone Preferuje kontakt poprzez gg/maila ponieważ telefon mam zawsze przy sobie i wymiana informacji będzie prostsza. Serwis też nie ma jakiegoś większego znaczenia Pozdrawiam Poszukuje ogarniętej osoby w Premium SMS - surfer0700 - 18-05-2015 09:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |