Ban za multikonto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ban za multikonto (/Temat-Ban-za-multikonto-114217) |
Ban za multikonto - doniu8892 - 17-05-2015 22:40 Witam jak w temacie, otrzymałem bana za multikonto. Powodem było prawdopodobnie to że podpiełem vpn pod pc (a zrobiłem to pierwszy raz). To konto to: doniu8891. Proszę więc administrację strony o przywrócenie konta w pełni wraz z dostepem do strefy wtajemniczonych który wykupiłem kilka dni temu, i usunięcie obecnego konta doniu8892. Jestem uczciwym człowiekiem i dopiero zaczynam przygodę z zarabianiem, a głupi błąd z vpn-em kosztował mnie utratę konta. Z góry dziękuje. P. S. Proszę nie krytykować mnie za zaśmiecanie forum oraz to że nie czytałem regulaminu :/ ale jestem zdania że bardzo wielu go nie czyta. Ban za multikonto - surfer0700 - 17-05-2015 22:41 No i ci którzy go nie czytają kończą tak jak ty=/ Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |