![]() |
[WYKONAM] Programy na zlecenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Programy na zlecenie (/Temat-WYKONAM-Programy-na-zlecenie-114150) Strony: 1 2 |
[WYKONAM] Programy na zlecenie - kruszq - 16-05-2015 16:50 Wykonam program dopasowany do Twoich zapotrzebowań. Oczywiście proponuję częste aktualizację oraz pomoc w przypadku jakichkolwiek problemów. Żeby nie było wątpliwości, zajmuje się profesjonalnie programowaniem i pracuję w tym sektorze od 2 lat, hobbystycznie jednak jestem w temacie od 6 lat. Także nie musicie się martwić, nie trafiacie z problemem do nowicjusza. Jak na razie wykonałem: - Bot do zapytaj.onet.pl [Kreator kont + głosowanie na wybraną odpowiedź] - Bot do YouTube [Flagowanie filmów, kreator kont] (który właśnie aktualizuję ze względów zmian w Google) - Automat do rozsyłania ogłoszeń na Niemieckie/Francuskie serwisy ogłoszeniowe W trakcie: -Dodawanie serwisów do programu z serwisami Niemiecko/Francuskimi -Kreator kont dla Gmaila oraz Facebooka Płatność : Przelew, możliwe allegro. Ceny są różne, w zależności od wymagań i od stopnia zaawansowania programu. Piszę w językach: C / C++ / Java / lekko Visual Basic oraz C#. Z języków skryptowych: podstawy php. Zainteresowani - piszcie priv / email. Najszybciej odpowiadam na email : [email protected] Do ceny jest oczywiście wliczona pomoc w razie jakichkolwiek problemów oraz aktualizacja w przypadku zmian serwisu, do którego napisany został program. Piszcie ze wszystkimi propozycjami. RE: [WYKONAM] Programy na zlecenie - mikolaj90 - 17-05-2015 07:39 Polecam kruszq jak najbardziej :-) Bot wykonany tak jak chciałem, kontakt praktycznie cały czas. Częste aktualizacje bota także nie ma co się martwić ze coś przestało działać. Jeszcze raz jak najbardziej polecam. RE: [WYKONAM] Programy na zlecenie - kruszq - 14-06-2015 23:55 Podbijam, sporo osób napisało na PW. Starajcie się pisać maile, wtedy odpowiadam w przeciągu jednego dnia. RE: [WYKONAM] Programy na zlecenie - boob92 - 15-06-2015 00:03 Wzorowy serwis. Wszystko wykonane zgodnie z zamówieniem + istrukcja dla takiego newbie jak jak ![]() ![]() RE: [WYKONAM] Programy na zlecenie - kruszq - 08-07-2015 05:39 Podbijam ![]() RE: [WYKONAM] Programy na zlecenie - kruszq - 06-08-2015 16:12 Ponownie podbijam, piszcie z propozycjami, ceny są do negocjacji, każdy program jest pisany indywidualnie więc macie pewność że będzie to aplikacja idealna dla Waszych potrzeb. Dochodzi również możliwość aktualizacji programu w razie potrzeby. RE: [WYKONAM] Programy na zlecenie - kruszq - 19-08-2015 12:38 Podbijam ![]() RE: [WYKONAM] Programy na zlecenie - Miczek - 25-08-2015 10:50 Polecam kruszq, wszystko działa tak jak chciałem, a nawet lepiej ![]() ![]() RE: [WYKONAM] Programy na zlecenie - surfer0700 - 25-08-2015 10:53 @[kruszq] tego bota: Bot do YouTube [Flagowanie filmów, kreator kont] można gdzieś kupić? jeżeli tak to za ile? RE: [WYKONAM] Programy na zlecenie - kruszq - 31-08-2015 22:38 @Up odpisałem wcześniej na PW. Dalej aktualne, podbijam ![]() Co do sprzedaży aktualnie zrobionych programów, również piszcie. Dla przykładu posiadam bota do Zapytaj.onet.pl. Bot lajkuje odpowiedzi które znajdzie we wgranym pliku oraz posiada wbudowany kreator kont. W wolnej chwili przetestuje jak działa tam proxy a następnie wdrożę tą funkcję do programu. |