[Nieaktualne][Podanie] Podniecam się Taylor ;** - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nieaktualne][Podanie] Podniecam się Taylor ;** (/Temat-Nieaktualne-Podanie-Podniecam-sie-Taylor-11413) |
[Nieaktualne][Podanie] Podniecam się Taylor ;** - Lukisss - 05-08-2010 17:34 1. Nick w csie. : Podniecam się Taylor ;** 2. Ile masz lat.: 14 3. Od jak dawna grasz w csa? Dwa lata z przerwami 4. Czy byleś w jakimś klanie? Byłem - stare czasu, teraz chce być tylko tutaj. 5. Jak oceniasz swoją grę w skali 1/10? Zależy od formy. Ogólnie około 7/10 6. Ile spędzasz czasu dziennie na csa?: Oj teraz ponad 3 godziny. Tak ogólnie to około 2. 7. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Dlatego, że jesteście ogarniętym klanem i myślę, że do was pasuję. 8. GG lub skype.: 6326843 -> GG RE: [Podanie] Podniecam się Taylor ;** - Dominator - 05-08-2010 17:46 Ale masz nick ... Tak w ogóle to jest on dobry ale nie ma wolnych slotów (mowa satana i puckiego na ts3). Ale to oni mają prawo do głosu Pozdro RE: [Podanie] Podniecam się Taylor ;** - Satan - 05-08-2010 19:18 A w klanie nie ma miejsc ;( RE: [Podanie] Podniecam się Taylor ;** - Pucki - 05-08-2010 19:23 przykro mi brak miejsc zamykam [Nieaktualne][Nieaktualne][Podanie] Podniecam się Taylor ;** - Marello - 19-03-2011 09:48 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że treść tematu jest nieaktualna. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. [Nieaktualne][Podanie] Podniecam się Taylor ;** - Admin - 26-09-2017 08:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |