Dziennik pracy na Aureonie - Martin676 ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy na Aureonie - Martin676 ;) (/Temat-Dziennik-pracy-na-Aureonie-Martin676-114060) |
Dziennik pracy na Aureonie - Martin676 ;) - Martin676 - 15-05-2015 09:45 Witam wszystkich userów Swoją przygodę z zarabianiem rozpocząłem dość niedawno, pierwsze zyski przyszły wraz z początkiem kwietnia. Na początku nie miałem żadnych wymagań jeżeli chodzi o przychody z SUB SMS. Pierwsze dni, jak i pierwsze zarobki były bardzo mizerne, ze względu na brak doświadczenia. Od maja moja sytuacja się poprawiła - zacząłem widzieć korzyści płynące z popularności grup facebooka Działam na Aureon Sub. Moja praca w głównej mierze opiera się na subskrypcjach sms, za które dostaję 4,70 zł (konto "ofiary" zostaje obciążone o 6,15 zł). Jest to bardzo dobra stawka, która przynosi sporą konwersję - jak wiadomo, niewiele ponad 6 zł na koncie to nie fortuna Mój cel? Uzbierać do końca mają kwotę w wysokości 1000 zł! Na dzień 15 maja mam już 353.05 zł. Kwoty które podaję mają końcówkę z groszami, ponieważ posiadam kilku poleconych, którzy dziennie generują mi ok. 2-3 zł Zawsze to coś! W tym temacie będę dzielił się moimi spostrzeżeniami na temat zarabiania na subskrypcjach, pokażę również jak dużo czasu może to zająć a jak kiepskie są efekty, kiedy do roboty bierze się laik Podsumowując: Cel na maj: 1000 zł Stan konta: 353.05 zł RE: Dziennik pracy na Aureonie - Martin676 ;) - adios123 - 15-05-2015 10:39 Powodzenia. RE: Dziennik pracy na Aureonie - Martin676 ;) - Martin676 - 16-05-2015 10:50 Witam! Wczorajszy dzień nie należał do najlepszych - straciłem konto z dobrym stażem, a przy okazji zauważyłem, że konwersja zaczęła spadać w bardzo szybkim tempie. Wygląda to na wypalenie mojej..niszy? Dzisiejszy dzień rozpocząłem z uśmiechem Nowa nisza, która znalazłem wczoraj ok. 23 jednak była już ona nieaktywna, a moje podejrzenia, co do dobrego źródełka $$$ sprawdziły się! Od rana zarobiłem 61,40 zł. Kilka smsów premium i jedna subskrypcja. Wszystko za sprawą tematycznej niszy - kreskówki, która trochę namieszała w baniach tym ludziom i chyba stąd takie szaleństwo z smsami premium Dzisiaj planuję dorobić kilka kont. Darmowe startery od Lycamobile robią swoje Po osiągnięciu planowanej kwoty na maj, zamierzam wznowić działanie na HotCashu - poddałem się po zarobieniu 130 zł, zabrakło mi pomysłów, jednak odświezony umysł po kilkunastu wizytach w strefie wtajemniczonych jest gotowy do ponownego działania!! Any advice? Podsumowując 415.42 zł / 1000 zł Zobaczymy co nam przyniesie popołudnie. Sobota i niedziela to według mnie najlepsze dni na suby Dziennik pracy na Aureonie - Martin676 ;) - Hybrid1990 - 04-12-2019 13:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |