![]() |
[Rozwiązane]Pytannie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Pytannie (/Temat-Rozwiazane-Pytannie-11406) |
[Rozwiązane]Pytannie - Maj00r - 05-08-2010 11:36 Jest już regulamin a więc można się spodziewać restocku w każdej chwili tak ? A co do pytań a więc można uzywać tego hot keya nie jest to zabronione ?? Po ile stoi 300 $ dollarów za ptz ? Czy wszystko ręcznie będzie trzeba wpisywać czy mogą być te hot keye A i prosiłbym o stronke gdzie sie czeka na restock aby odswiezać A i czy jak uda mi się zgarnać np 300 dolarrow to bd musial wpisac tylko swoje dane tak?? i cod alej zebym mogl przelac na pay payla kase ??? ????????????? ????????????? RE: Pytannie - kreatywny - 05-08-2010 12:08 hotkeya raczej nie mozna używać bo jest określany jako wspomagacz lub pomoc a jakiejkolwiek pomocy używać nie mozna PS: i tak 90% będzie go używała więc raczej nie zaszkodzi zebyś i ty używał nie wiem po ile stoi 300$ ale na pewno ponad 5kPTZ hot keys nie wpisze Ci polski a wiec proponuje F3 i tam wpisać poland a jak najedziesz na wybór kraju i roziniesz lisę klikasz "szukaj" na restock czekamy na http://ptzplace.lockerz.com bądź na lockerz.com w zakładce reedem mam nadzieje że choć trochę pomogłem RE: Pytannie - Maj00r - 05-08-2010 12:11 Aha dzięki a jak zgarne z pay payla kase to co potem ?? wysla mi meila zebym im podasl konto do pay payl czy co? A ty bd używał hot keya? RE: Pytannie - kreatywny - 05-08-2010 12:15 tak bd. używać a paypal musisz miec na ten sam mail co konto na lockerz.com bo inaczej nie wygrasz paypala lockerz automatycznie wysyła kase na paypala takiego jaki masz na lockerz.com RE: Pytannie - Maj00r - 05-08-2010 12:18 aha rozumiem no ja juz przylapalem kare za uszustwo na lcoekrz i wlasnie nie wiem czu uzywac czy nie Cos mi sie rozwalilo testuje hot keya i jak dusze F4 zeby szukalo mi POLAND to nie znajduje pomoze ktos >? jakl ustawic zeby szukalo na dany klawisz Poland ? jakl ustawic zeby szukalo na dany klawisz Poland ? [Rozwiązane]Pytannie - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |