Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Pytannie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Pytannie (/Temat-Rozwiazane-Pytannie-11406)

[Rozwiązane]Pytannie - Maj00r - 05-08-2010 11:36

Jest już regulamin a więc można się spodziewać restocku w każdej chwili tak ?

A co do pytań a więc można uzywać tego hot keya nie jest to zabronione ??

Po ile stoi 300 $ dollarów za ptz ?

Czy wszystko ręcznie będzie trzeba wpisywać czy mogą być te hot keye

A i prosiłbym o stronke gdzie sie czeka na restock aby odswiezać
A i czy jak uda mi się zgarnać np 300 dolarrow to bd musial wpisac tylko swoje dane tak?? i cod alej zebym mogl przelac na pay payla kase ???
?????????????
?????????????

RE: Pytannie - kreatywny - 05-08-2010 12:08

hotkeya raczej nie mozna używać bo jest określany jako wspomagacz lub pomoc a jakiejkolwiek pomocy używać nie mozna
PS: i tak 90% będzie go używała więc raczej nie zaszkodzi zebyś i ty używał

nie wiem po ile stoi 300$ ale na pewno ponad 5kPTZ

hot keys nie wpisze Ci polski a wiec proponuje F3 i tam wpisać poland a jak najedziesz na wybór kraju i roziniesz lisę klikasz "szukaj"

na restock czekamy na http://ptzplace.lockerz.com bądź na lockerz.com w zakładce reedem

mam nadzieje że choć trochę pomogłem

RE: Pytannie - Maj00r - 05-08-2010 12:11

Aha dzięki a jak zgarne z pay payla kase to co potem ?? wysla mi meila zebym im podasl konto do pay payl czy co?

A ty bd używał hot keya?

RE: Pytannie - kreatywny - 05-08-2010 12:15

tak bd. używać

a paypal musisz miec na ten sam mail co konto na lockerz.com bo inaczej nie wygrasz paypala

lockerz automatycznie wysyła kase na paypala takiego jaki masz na lockerz.com

RE: Pytannie - Maj00r - 05-08-2010 12:18

aha rozumiem no ja juz przylapalem kare za uszustwo na lcoekrz i wlasnie nie wiem czu uzywac czy nie
Cos mi sie rozwalilo testuje hot keya i jak dusze F4 zeby szukalo mi POLAND to nie znajduje pomoze ktos >?
jakl ustawic zeby szukalo na dany klawisz Poland ?
jakl ustawic zeby szukalo na dany klawisz Poland ?

[Rozwiązane]Pytannie - Marello - 19-03-2011 11:30

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.