Dziennik Pracy LucreLab- Rafciu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy LucreLab- Rafciu (/Temat-Dziennik-Pracy-LucreLab-Rafciu-114051) |
Dziennik Pracy LucreLab- Rafciu - rafciu - 15-05-2015 07:49 Siemanko Postanowiłem założyć dziennik pracy, aby się trochę zmotywować Doświadczenie w tego typu biznesach mam więc nie powinno być źle. 3 dni temu zacząłem na LucreLab. Pierwsze dwa dni bez inwestycji, ponieważ musiałem zapoznać się z programem. Dzisiaj zainwestowałem trochę drobniaków, aby bardziej poznać system Inwestycja: 8$ LP:25,490 (3 grupa) Balance:0,00$ Czekam na pierwsze naliczenia i niebawem zacznę zdobywać poleconych. Serdecznie zapraszam do śledzenia wątku. W przyszłości mogę zostać czyimś mentorem w programie(wystarczy napisać PW). Zapraszam do rejestracji. Edit (Dostałem naliczenia) LP:25,032 Balance:0,21831$ Dziennik Pracy LucreLab- Rafciu - Hybrid1990 - 03-12-2019 16:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |