Bank Smart Program partnerski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bank Smart Program partnerski (/Temat-Bank-Smart-Program-partnerski-114025) |
Bank Smart Program partnerski - bucher32 - 14-05-2015 19:00 Chciałbym przedstawić ofertę Banku Smart. Same ich usługi bankowe są wydaje mi się jedne z lepszych bo za nic nie płacimy, nawet za kartę i nie musimy nią wykonywać żadnych operacji i wciąż będzie za darmo. Jedyny minus konta to brak możliwości wpłaty pieniędzy w bankomacie. To było słowo wstępu i nakreślenie filozofii banku, a teraz chcę wam przedstawić program partnerski banku. Po założeniu konta i polecaniu ich usług dostaje się 85zł za założenie konta przez osobę która kliknęła w twój link i chodzi tu o to darmowe konto. Wydaje mi się że to bardzo dobry układ. Dołączam swój link do informacji o tym koncie bankowym: WEJDŹ. A tutaj link do programu partnerskiego: KLIK. RE: Bank Smart Program partnerski - MoveR28 - 14-05-2015 19:19 Jaki jest sens mieć konto i nie móc wypłacić kasy z bankomatu, przecież to jest bez większej logiki... RE: Bank Smart Program partnerski - rachman - 14-05-2015 20:01 @MoveR28 wpłacać nie możnaw bankomacie, wpłacać a nie wYpłacać RE: Bank Smart Program partnerski - MoveR28 - 14-05-2015 20:04 Aj sorki moje nie dopatrzenie. Co nie zmienia faktu, że do wpłat są wpłatomaty. RE: Bank Smart Program partnerski - bucher32 - 14-05-2015 20:05 No można tak powiedzieć ale jak określisz bankomat który jest jednocześnie wpłatomatem, bo widziałem takie hybrydy RE: Bank Smart Program partnerski - MoveR28 - 14-05-2015 20:09 Wynalazkiem RE: Bank Smart Program partnerski - bucher32 - 16-05-2015 16:37 Tak ale bardzo udanym, przynajmniej według mnie. Przecież zawsze można założyć konto w innym banku ale nie brać karty i wtedy będzie też darmowe, a w Banku Smart założyć konto żeby mieć kartę i wtedy przelewasz kasę między kontami i wszystko gra Bank Smart Program partnerski - Hybrid1990 - 14-06-2021 11:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |