Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Załóż Konto, Dodaj Zdjęcia, Zarób 1$ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Załóż Konto, Dodaj Zdjęcia, Zarób 1$ (/Temat-Zaloz-Konto-Dodaj-Zdjecia-Zarob-1-113974)

Załóż Konto, Dodaj Zdjęcia, Zarób 1$ - war43 - 13-05-2015 18:30

Witam.
Mam mały problem z dość znanym serwisem z Sex-Kamerkami, w którym widzę potencjał do zarobku.
Mianowicie, jakbym się nie starał, moderator nie chce zaakceptować zdjęć.

Tak więc jestem w stanie zapłacić 1$ za:
1. Założenie konta
2. Dodanie seksownego zdjęcia dziewczyny około 18-20 lat W UBRANIU.
3. Podanie mi linku do paczki z innymi zdjęciami danej osoby. (dobrze by było, gdyby były tam także nagie zdjęcia)

WAŻNE
1. Dodane zdjęcia NIE mogą być możliwe do wyszukania przez Google Grafika.
2. NIE mogą to być zdjęcia żadnej Polki. - zbyt dużo ryzyko problemów związanych z naruszeniem praw autorskich.
_________

Chętnych proszę o PW lub post w temacie, żebym podał dane konta, które ma założyć.
Konto zakupię w momencie kiedy zdjęcia zostaną zaakceptowane przez moderatora.
Pozdrawiam i czekam na chętnych. Smile

RE: Załóż Konto, Dodaj Zdjęcia, Zarób 1$ - macek96 - 14-05-2015 11:25

Pisz PW / gg 34813216 - mogę CI założyć Tyle kont ile będziesz chciał Wink

RE: Załóż Konto, Dodaj Zdjęcia, Zarób 1$ - MilanFan - 14-05-2015 11:37

PW napisana. Wink

Załóż Konto, Dodaj Zdjęcia, Zarób 1$ - surfer0700 - 21-07-2015 21:52

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.