Dziennik Bartka - LEADMORE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Bartka - LEADMORE (/Temat-Dziennik-Bartka-LEADMORE-113944) |
Dziennik Bartka - LEADMORE - Bidbar96 - 13-05-2015 07:54 Eloszka Jestem Bartek i mam 19lat, niedawno do was trafiłem i zajebiscie zainspirowały mnie dzienniki innych 'bawiacych' sie z LeadMore. Tak wiec przystąpiłem do działania, wczoraj pierwszy dzien mojej pracy zaowocował zyskiem 18złotych, nie ma sie czym chwalic ale cieszylem sie ze i moj bardzo kreatywny pomysl dał efekty, dzis bede leciał ze spamem na FB po wielu grupach (mam ich juz 9 po 30-50k czlonkow) a target zacny bo naiwny. Pomysl jeszcze dzis dopracuje i zadzialam masowo, wieczorem okolo 21-22 napisze czym zaowocował dzien Cele: -Dojscie do dochodu miesiecznego z leadmore w granicach 400-500zl/msc (wydaje mi sie to realne), w pewnym sensie bedzie to dla mnie wyzwanie. -Poznanie własnej kreatywnosci i pomyslowosci. -Nałapac jak najwiecej doswiadczenia i w przyszlosci osiagnac takie zyski miesieczne zebym musial sie rozliczac z ZUS-em (nie wiem czy to mozliwe ze bede zarabiał z tego 3-4k zl/msc, ale sadze ze warto probowac RE: Dziennik Bartka - LEADMORE - Bidbar96 - 14-05-2015 11:50 Niestety musze zawiesic dzialalnosc na 1-2dni. Dziennik Bartka - LEADMORE - Hybrid1990 - 03-12-2019 16:51 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |