Masowe usuwanie fp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Masowe usuwanie fp (/Temat-Masowe-usuwanie-fp-113926) |
Masowe usuwanie fp - PETERILLUSION - 12-05-2015 17:58 To juz 3 fp w przecziagu 4 dni ktory zostal cofniety z publikacji z powodu: kontaktowanie się z użytkownikami w celach biznesowych bez ich zgody. Udostepniam zwykle linki short.st umieszczajac je nie w poscie tylko w komentarzach jako strona a i tak mi usuwaja fp. Mial ktos podobny przypadek, jakies rady co zrobic zeby facebook nie usuwal fp maskowanie shorte.st dodowanie linkow w komentarzach z zupelnie innego fikcyjnego konta, wszelkie sugestie bede nagradzal reputem bo nie wiem juz co robic. RE: Masowe usuwanie fp - Pasza dla konia - 12-05-2015 18:03 Czy Twoje fanpage zawierają treści erotyczne? Jeżeli tak to konkurencja może reportować bez przerwy fp .. RE: Masowe usuwanie fp - PETERILLUSION - 12-05-2015 18:07 2 nie byly zwiazane jeden byl. Ale skoro w poscie nie ma zadnego linku tylko samo zdjecie to jaki cudem usuwaja skoro linki sa w komentarzach... RE: Masowe usuwanie fp - Pasza dla konia - 12-05-2015 18:08 (12-05-2015 18:07)PETERILLUSION napisał(a): 2 nie byly zwiazane jeden byl. Ale skoro w poscie nie ma zadnego linku tylko samo zdjecie to jaki cudem usuwaja skoro linki sa w komentarzach... Ale piszesz jako Fanpage ... RE: Masowe usuwanie fp - PETERILLUSION - 12-05-2015 18:13 No wlasnie i stad pytanie czy umieszczanie jako niepowazane konto z fp komentarzy z linkiem by cos poradzilo na to... RE: Masowe usuwanie fp - Reszka - 12-05-2015 19:34 Nie to nie ma znaczenia z jakiego konta dodasz chyba że podmieniasz często linki. Zmień strony docelowe w shorte może to nie konkurencja. RE: Masowe usuwanie fp - PETERILLUSION - 12-05-2015 20:38 Dodaje codziennie inne linki z innej strony docelowej ale skoro dodam linki z konta niepowiazanego z fp to nie moga tego potrakowac jako spam z mojej strony chyba nie... RE: Masowe usuwanie fp - grubyst - 12-05-2015 20:45 mam podobny problem. 3 fp poszły w przeciągu tygodnia, robie tym sposobem co Ty, linki w komentarzach.. spróbuje z maskowaniem linków, jeśli po kilkunastu dniach nie bedzie banów to dam znac. RE: Masowe usuwanie fp - PETERILLUSION - 12-05-2015 21:44 Okej dzieki za informacje, rowniez bede testowal na rozne sposoby z maskowaniem, kontami ukrywaniem posta usuwaniem po krotkim czasie itd. |