Głośniczek na bluetooth - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Głośniczek na bluetooth (/Temat-Glosniczek-na-bluetooth-113874) |
Głośniczek na bluetooth - Fricooo - 11-05-2015 17:58 Witam Natknął się ktoś może ostatnio na jakiś mini głośniczek na bluetooth do np. telefonu. Interesują mnie strony typu wish, dhgate - które obsługują Paypal. Cena to jakoś do 8 $ ( z free shopingiem). Nie oczekuję jakiegoś nie wiadomo czego Po prostu ma jakoś wyglądać i grać. Prosiłbym o linki jeżeli ktoś potrafi pomóc. Odwdzięcze się +rep RE: Głośniczek na bluetooth - Fricooo - 12-05-2015 15:34 Nikt nic nie zauwazyl? :/ RE: Głośniczek na bluetooth - shady1971 - 30-11-2015 18:43 Kup sobie Creative D100 Ja mam i napier***a porządnie więc nie warto kupować jakichś małych głośniczków,które nie wiele zmienią w dźwięku. Tylko lepiej wydać więcej i mieć gwarantowaną satysfakcję Głośniczek na bluetooth - Hybrid1990 - 12-11-2020 10:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |