Zarabianie w internecie, hit czy kit? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie w internecie, hit czy kit? (/Temat-Zarabianie-w-internecie-hit-czy-kit-113871) |
Zarabianie w internecie, hit czy kit? - adrian2110 - 11-05-2015 17:52 Obecnie zarabianie w internecie jest dość popularnym tematem. Istnieje wiele programów, w których można zarabiać poświęcając wyłącznie swój czas, nawet 20 minut dziennie. Jedne osoby zarabiają w internecie, a inne tylko zajmują się zarabianiem i nie zarabiają nic. Dlaczego tak jest? przede wszystkim dlatego, że nowi członkowie programów partnerskich nie mają doświadczenia i nie wiedzą jak skutecznie polecać produkty, aby klienci je kupowali i nigdy nie osiągają progu wypłaty. Innym powodem jest wybór nieodpowiedniego programu partnerskiego, czyli takiego, który zajmuje mnóstwo czasu, a prowizje są znikome i w ten sposób próg wypłaty również nie zostaje osiągnięty, a zarobione środki przepadają. I kolejny powód to brak systematyczności i niepoważne podejście do tematu. Czytam niektóre reklamy, polecenia typu: łatwy pieniądz przez internet, szybka kasa, itd. Zarabianie kasy w necie to takie samo zajęcie jak sprzedawanie produktów z tym, że tutaj klienci Cię nie widzą i sam decydujesz kiedy zasiadać przed kompem i raz dobrze umieszczony komentarz w linkiem partnerskim może generować zysk przez kilka miesięcy. Wiele niedoświadczonych osób spamuje na forach i uważa, że zostanie milionerami. Z własnego doświadczenia wiem, że nie trzeba spamować, aby skutecznie zachęcać użytkowników do zakupu. Możesz wystąpić w roli eksperta lub opowiadać historię własną lub znajomego w komentarzu, ale musi on być perswazyjnie sformułowany, aby wpływał na umysł klienta. Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie programów napisz do mnie na PW. Adrian RE: Zarabianie w internecie, hit czy kit? - gieldowiec - 11-05-2015 18:19 Spamować też trzeba umieć. Jeden skutecznie pospamuje 1h dziennie i zarobi 200zł a drugi bedzie spamował 5h i zarobi 10zł. Łatwego zarobku nie ma. KOnkurencja jest sporo i potrzeba oprócz umiejętności i kreatywności sporo samodyscypliny i pracowitości. Ci co sie szybko poddają bo liczą na ciekawe zarobki, odpadają z gry. Ogólnie to nie trzeba mieć tych wszystkich zajebistych cech żeby osiągnąć sukces. Tak naprawdę wystarczy determinacja i umiejętność czytania ze zrozumieniem, a po miesiącu juz będą przychodu 300-1000zł miesięcznie. Ja sie osobiscie przyznaje ze jestem strasznym leniem i nie mam samodyscypliny w sobie. Musze to koniecznie zmienić bo zarobiłem juuz dobre pare tysiaków w necie na przestrzeni tych paru lat i wiem że mogę spokojnie zarabiać te 2-3k miesięcznie jak mocno sie postaram Zarabianie w internecie, hit czy kit? - surfer0700 - 11-05-2015 18:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |