Pytanie dotyczące Bux.to - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytanie dotyczące Bux.to (/Temat-Pytanie-dotyczace-Bux-to-11375) |
Pytanie dotyczące Bux.to - SilverNight - 04-08-2010 18:15 Witam mam pytanko co do buxa Bux.to 1.Czy jest aktualnie wypłacalny ? Bo na koncie już mam ponad 20$ i nie wiem czy dalej zbierac.... 2.Jaki jest przelicznik w bux.to bo z tego co słyszałem to jakoś inaczej to przeliczaja .... 50$ na nasze to 150 czy tyle zarobie na tym buxsie przy zleceniu wypłaty ?? Pozdrawiam i oczekuję na Odp.! RE: Pytanie dotyczące Bux.to - Bolt - 04-08-2010 18:16 Z tego co słyszałem to scam ale nie obcowałem z nim RE: Pytanie dotyczące Bux.to - sznikers99 - 04-08-2010 18:48 Wiesz co nie warto dalej klikać wszyscy mówią że scam zlecili wypłaty na te 50 dolarów i nic nie przychodzi, looknij w google.pl pzdr. RE: Pytanie dotyczące Bux.to - SilverNight - 04-08-2010 19:33 Okey dzięki wam za odp. tyle klikania na marne Pytanie dotyczące Bux.to - DDK - 25-02-2012 14:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |