Aplikacja v.2.3 + publish_actions - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Aplikacja v.2.3 + publish_actions (/Temat-Aplikacja-v-2-3-publish-actions-113721) |
Aplikacja v.2.3 + publish_actions - ciniutek - 08-05-2015 19:44 Witam. Umiem stworzyć aplikację na nowych zasadach itp. W 100% działającą. Posiadam aktualnie jedną na sprzedaż. CENA: 1200pln Dokonanie transakcji: allegro Dodatkowo: wysyłam kartę sim, dane do konta na fb oraz email. Nie odpowiadam za ew zablokowanie, wynikające z korzystania tej aplikacji. Jestem tylko do niedzieli tj.17.5.2015 wieczora, później urlop Ktoś chętny? RE: Aplikacja v.2.3 + publish_actions - Goldes - 08-05-2015 19:49 To raczej nie jest odpowiedni dział... edit. 6. Ponadto w Strefie Wtajemniczonych surowo zabrania się podejmowania jakichkolwiek prób: a) Sprzedaży b) Udzielania/ Przyjmowania Pożyczek c) Wyłudzania (w sposób oczywisty lub zakamuflowany) pieniędzy d) Kryptoreklamy prywatnych aukcji/towarów e) Notorycznego powielania już istniejących tematów f) Ewidentnego spamu reflinkami g) Innej działalności zakłócającej estetykę i bezpieczeństwo tej sekcji Ktoś chyba regulaminu nie czytał. RE: Aplikacja v.2.3 + publish_actions - ClassAxion - 08-05-2015 19:50 Żeś przesadził z tym działem.. RE: Aplikacja v.2.3 + publish_actions - prololex - 08-05-2015 19:55 I z ceną ... Aplikacja v.2.3 + publish_actions - surfer0700 - 08-05-2015 20:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |