![]() |
4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! (/Temat-4COINS-kupuj-BTC-Anonimowo-teraz-to-mozliwe-113688) Strony: 1 2 |
4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - goliat - 08-05-2015 10:26 Witam, chcę wam przedstawić stronę https://www.4coins.pl/?ref=422 na której to możemy kupować anonimowo BTC. Kurs jest naprawdę atrakcyjny, więc polecam. Możliwość wykorzystania voucherów uKash do zakupu BTC ![]() Zalety: Anonimowa płatność gotówką Szybkie transfery Przelewy online Bony i Vouchery Portmonetki i vouchery: - SkyCash - uKash Płatności gotówkowe: - Przelew Bankowy - Żabka - Moje rachunki - Kantor Polski Szybkie płatności: - mTransfer - inteligo - iPKO - CityHandlowy - Bank Pekao - blik - BZ WBK - Alior Bank - T-mobile Usługi Bankowe - ING - Milenium - Bank BPH - Deutche Bank - Eurobank - Meritum - Toyota Bank - Idea Bank - PBS Bank - Bank Pocztowy - PeoPay - Orange Finanse Przelewy onlnine: - ING - CrediAgricole - PlusBank - Bank BGŻ - BNP Paribas - Volkswagen Bank - Bank Spółdzielczy Zapraszam do rejestracji i zakupu BTC na https://www.4coins.pl/ ![]() RE: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - mamrocik - 08-05-2015 12:40 Kupowałem na tej stronie Btc, polecam ! edit: DLACZEGO UKRYŁEŚ REFLINK ???? Nie ładnie oj nieładnie. RE: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - goliat - 25-05-2015 19:48 Poprawiłem linki Odp: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - dareo0045 - 25-05-2015 20:07 Niby wszystko fajnie,ale nie rozumiem po co reklamować 4coins jako dobry punkt kupna btc.W tej chwili kurs ponad 900 zł za 1 btc,gdzie w tym samym czasie np.na bitorado mozna kupić po 865zł. Jedyna chyba korzyść to anonimowość i bezpośrednie kupno z konta. ![]() RE: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - goliat - 06-06-2015 18:51 bo na bitorado musisz się weryfikować a tutaj kupujesz anonimowo RE: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - bitcoinmaster - 06-06-2015 19:19 Ciekawa strona, anonimowość to podstawa w BTC. co do tematu, czystego linku nadal nie widzę ![]() RE: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - Watoga - 14-07-2017 08:52 Górnik mode: ON Odkopuje temat by zapytać czy ktoś w niedawnym czasie korzystał ze strony i jak przebiegły transakcje. RE: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - Orelek - 14-07-2017 09:15 Też jestem ciekaw panowie, jak kolega wyżej ![]() Pozdrawiam! RE: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - aero2 - 14-07-2017 09:47 @[Watoga] @[Orelek] Wszystko dobrze, wypłacalni. ![]() RE: 4COINS - kupuj BTC Anonimowo - teraz to możliwe! - N7Reny - 21-08-2017 02:22 Też ostatnio u nich kupowałem btc, potwierdzam wypłacalnośc. |