![]() |
Oglądaj filmy z ipla - reklama ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Oglądaj filmy z ipla - reklama ? (/Temat-Ogladaj-filmy-z-ipla-reklama-113680) |
Oglądaj filmy z ipla - reklama ? - idz-do - 07-05-2015 23:07 Cześć stworzyłem taką oto stronę która pozwoli nam oglądać filmy/seriale z serwisu ipla.tv za darmo bez reklam. e-ipla.tk Demo: http://e-ipla.tk Niedługo bede mial domene .pl , czy ma sens nałożyć reklamy po bokach strony ? (nie w filmie) screen ![]() RE: Oglądaj filmy z ipla - reklama ? - Haxite - 07-05-2015 23:12 Wystarczy zainstalowany AdBlock Plus i oglądanie seriali na ipla.tv jest bez reklam ![]() Co do tematu to tylko po bokach jeśli już koniecznie chcesz. Przed filmem nie dasz bo czym się różnił będziesz od strony ipla.tv? (no właśnie ![]() Ewentualnie na samej górze strony mógłbys jeszcze dać. Dól moim zdaniem odpada ponieważ większość tam nie zagląda więc i CTR bardzo słaby. RE: Oglądaj filmy z ipla - reklama ? - idz-do - 07-05-2015 23:14 (07-05-2015 23:12)Haxite napisał(a): Wystarczy zainstalowany AdBlock Plus i oglądanie seriali na ipla.tv jest bez reklamwiem właśnie dlatego przed filmem ani w trakcie nie bedzie ![]() ale po bokach mozna zawsze jakiś grosz wpadnie ;d a co do strony to byla kiedys taka strona ripla ale juz niedziala wiec moze ta sie przyda a co do reklamy , to czy google mi ją zaakceptuje ? bo niewiem skoro to sa materialy z ipli (prawa czy coś) a no i połowa filmów niestety nie będzie działać póki co bo stronę mam na darmowym hostingu który nieubsługuje curla RE: Oglądaj filmy z ipla - reklama ? - selfie - 07-05-2015 23:55 (07-05-2015 23:14)idz-do napisał(a):(07-05-2015 23:12)Haxite napisał(a): Wystarczy zainstalowany AdBlock Plus i oglądanie seriali na ipla.tv jest bez reklamwiem właśnie dlatego przed filmem ani w trakcie nie bedzie Ja mogę tylko doradzić żebyś sobie za darmo załatwił domę z AZ.PL bo pierwszy rok masz za darmo a zawsze to lepiej wygląda i się lepiej indeksuje. Jakiś tekst na dole też by się przydał żeby było więcej treści na stronie dla wyszukiwarek. Wolne propozycje: Iplaplus.pl/ iplabezreklam.pl ale i tak wybierzesz swoją ![]() RE: Oglądaj filmy z ipla - reklama ? - idz-do - 07-05-2015 23:59 (07-05-2015 23:55)selfie napisał(a):tak domenę bede zamawial tu wstawilem taką wersje demonstracyjną , jak myślicie jakie coś się przyjmie ? czy raczej malo bedzie takich ludzi ktorzy by korzystali ?(07-05-2015 23:14)idz-do napisał(a):(07-05-2015 23:12)Haxite napisał(a): Wystarczy zainstalowany AdBlock Plus i oglądanie seriali na ipla.tv jest bez reklamwiem właśnie dlatego przed filmem ani w trakcie nie bedzie Oglądaj filmy z ipla - reklama ? - Artinesse - 02-03-2018 13:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |