Obszerna kwota do inwestowania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Obszerna kwota do inwestowania (/Temat-Obszerna-kwota-do-inwestowania-113599) |
Obszerna kwota do inwestowania - thepolishmoosepl - 06-05-2015 17:18 Witajcie! Mam do zainwestowania 6 zł Nie wiem w co mam zainwestować Trochę obszerna kwota ale jest.. Czekam na propozycje! RE: Obszerna kwota do inwestowania - wiezaawieza - 06-05-2015 17:30 Ja bym kupił sobie coś do picia / dobre czipsy i zaczął zarabiać na poważnie. 6zł = coś koło półtora dolara... Nie wiem gdzie ty chcesz coś z takiej sumy wyciągnąć zarobku Na pajacyka przeslij pieniądze ;P RE: Obszerna kwota do inwestowania - przemekmax - 06-05-2015 17:40 Kup sobie browarka wyluzuj się poczytaj forum. z 6 zł możesz zrobic kilka tysięcy na bukmacherce ale to trzeba mieć więcej szczęścia niż RE: Obszerna kwota do inwestowania - Adde - 06-05-2015 17:53 Możesz przesłać mi, za rok oddam Ci z tego stówkę RE: Obszerna kwota do inwestowania - MaLiN - 07-05-2015 08:42 w zdrapki Lotto Obszerna kwota do inwestowania - Coristo - 08-05-2015 10:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |