![]() |
Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! (/Temat-Zarob-duze-pieniadze-w-sieciach-affilacyjnych-NAWET-KILKA-TYS-ZLOTYCH-113568) |
Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 06-05-2015 10:57 1.Nazwa przedmiotu : Zarabianie na sieciach afiliacyjnych.
2.Opis przedmiotu : Poradnik w którym zdradzam swoją metodę zarabiania na sieciach afiliacyjnych. Konkretne materiały i sposoby promocji pod konkretne programy zarobkowe. Bez lania wody. 3.Kontakt : Prywatna wiadomość / Temat 4.Cena : 150zł. 5.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal FAQ: 1. Czy ilość sztuk sprzedanych wpływa na wypalenie się niszy?
- Trochę tak i trochę nie. Dlatego sprzedaje tylko po 5 sztuk na 2 forach. 2. Ile dziennie muszę poświęcić czasu aby odrobić cene poradnika? - Na przygotowanie strony przez którą zarabiamy trzeba poświęcić około 1-3 godziny. Później to ile będziemy pracować zależy od nas. Dobrze byłoby robić godzinę dziennie, aby uzupełniać niezbędne treści. 3. Dlaczego sam na tym nie zarabiasz skoro to taki świetny poradnik? - Zarabiam na tym już tylko z automatu, nie jednym sposobem człowiek żyje, konto na forum mam już trochę czasu, więc wiele rzeczy potrafię . 4. Czy osoba niepełnoletnia może zarabiać tym sposobem? - Tak, jeżeli wypłaty będzie brała na rodziców i konto na rodziców. 5. Czy pomożesz osobom, które zakupiły poradniki? - Na drobna pomoc można liczyć zawsze, aczkolwiek według mnie poradnik jest napisany tak przejrzyście, że każdy sobie poradzi. 6. Co jest mi potrzebne aby zacząć zarabiać z poradnikiem? - Domena i serwer. Serwer może być darmowy, domeny .pl też można dorwać za 0 złotych. RECENZJE: Dostałem poradnik do recenzji i w sumie jestem w szoku, bo sam kiedyś na tym zarabiałem ![]() ![]() ![]() ~surfer0700 Poradnik napisany jest w sposób przejrzysty i treściwy, autor sumiennie opisuje pewien sposób zarabiania w sieciach afiliacyjnych, a w zasadzie w jednej, konkretnej branży. Całość jest logicznie podzielona na 2 części; pierwsza z nich dotyczy aspektów technicznych, przygotowania strony krok po kroku, zaś druga kwestii promocyjnych, czyli tego jak efektywnie dotrzeć do grona zainteresowanych odbiorców. Jeśli miałbym oceniać wartość niszy – z pewnością jest to pełna potencjału tematyka, dobrze wynagradzana, która w połączeniu z rzetelną pracą musi zaowocować. Limit sprzedaży jak najbardziej na plus, gdyż nieograniczona dystrybucja z pewnością prędzej czy później doprowadziłaby do przysłowiowego ‘wchodzenia’ sobie w paradę. Generalnie niewątpliwą zaletą jest też to, że poradnik nosi znamiona uniwersalności, bowiem celujemy w produkt, który w zasadzie nigdy się nie wypali. Jak autor wspomina, do rozpoczęcia zarabiania konieczne jest posiadanie własnego serwera i domeny – po tym wystarczy wszystko odpowiednio skonfigurować, zadbać o szatę graficzną, inteligentnie reklamować i czekać na zyski. ~poczmail (06-05-2015 20:02)infinity8 napisał(a): Zakupiłem w/w poradnik i jestem zadowolony w 100% RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych NAWET KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH!! - poczmail - 06-05-2015 17:30 Poradnik napisany jest w sposób przejrzysty i treściwy, autor sumiennie opisuje pewien sposób zarabiania w sieciach afiliacyjnych, a w zasadzie w jednej, konkretnej branży. Całość jest logicznie podzielona na 2 części; pierwsza z nich dotyczy aspektów technicznych, przygotowania strony krok po kroku, zaś druga kwestii promocyjnych, czyli tego jak efektywnie dotrzeć do grona zainteresowanych odbiorców. Jeśli miałbym oceniać wartość niszy – z pewnością jest to pełna potencjału tematyka, dobrze wynagradzana, która w połączeniu z rzetelną pracą musi zaowocować. Limit sprzedaży jak najbardziej na plus, gdyż nieograniczona dystrybucja z pewnością prędzej czy później doprowadziłaby do przysłowiowego ‘wchodzenia’ sobie w paradę. Generalnie niewątpliwą zaletą jest też to, że poradnik nosi znamiona uniwersalności, bowiem celujemy w produkt, który w zasadzie nigdy się nie wypali. Jak autor wspomina, do rozpoczęcia zarabiania konieczne jest posiadanie własnego serwera i domeny – po tym wystarczy wszystko odpowiednio skonfigurować, zadbać o szatę graficzną, inteligentnie reklamować i czekać na zyski. RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych NAWET KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH!! - Tyrkijt - 06-05-2015 18:09 (06-05-2015 17:30)poczmail napisał(a): Poradnik napisany jest w sposób przejrzysty i treściwy, autor sumiennie opisuje pewien sposób zarabiania w sieciach afiliacyjnych, a w zasadzie w jednej, konkretnej branży. Całość jest logicznie podzielona na 2 części; pierwsza z nich dotyczy aspektów technicznych, przygotowania strony krok po kroku, zaś druga kwestii promocyjnych, czyli tego jak efektywnie dotrzeć do grona zainteresowanych odbiorców. Jeśli miałbym oceniać wartość niszy – z pewnością jest to pełna potencjału tematyka, dobrze wynagradzana, która w połączeniu z rzetelną pracą musi zaowocować. Limit sprzedaży jak najbardziej na plus, gdyż nieograniczona dystrybucja z pewnością prędzej czy później doprowadziłaby do przysłowiowego ‘wchodzenia’ sobie w paradę. Generalnie niewątpliwą zaletą jest też to, że poradnik nosi znamiona uniwersalności, bowiem celujemy w produkt, który w zasadzie nigdy się nie wypali. Jak autor wspomina, do rozpoczęcia zarabiania konieczne jest posiadanie własnego serwera i domeny – po tym wystarczy wszystko odpowiednio skonfigurować, zadbać o szatę graficzną, inteligentnie reklamować i czekać na zyski. Dzięki za recenzje, zachęcam do zakupu ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych NAWET KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH!! - Adde - 06-05-2015 18:30 Rezerwuję jedną sztukę ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych NAWET KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH!! - infinity8 - 06-05-2015 18:37 Rezerwuję sztukę. RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych NAWET KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH!! - Tyrkijt - 06-05-2015 18:48 Okej, 2 sztuki zarezerwowane, cena 150zł. Jeśli, któryś z Was zrezygnuje cena będzie 120zł. Pozdrawiam RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych NAWET KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH!! - Haxite - 06-05-2015 18:50 Również rezerwuje :-) Co do pkt 2 z odrobieniem ceny poradnika to mogę siedzieć i 3 dni. Grunt aby wyjść na zero, a pod koniec miesiąca na plus :-) RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych NAWET KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH!! - prelude - 06-05-2015 18:56 2. Ile dziennie muszę poświęcić czasu aby odrobić cene poradnika? - Jeżeli ogarniasz Wordpressa to pierwszego dnia jakąś godzinę, jeżeli nie to z 2 godziny. dobrze zrozumiałem? ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych NAWET KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH!! - Tyrkijt - 06-05-2015 18:58 (06-05-2015 18:56)prelude napisał(a): 2. Ile dziennie muszę poświęcić czasu aby odrobić cene poradnika? Odrobienie jest możliwe w godzinę, jeśli wordpressa się potrafi dobrze skonfigurować tak jak opisałem, i przygotować stronę ![]() Przychód jest różny. ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych NAWET KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH!! - infinity8 - 06-05-2015 20:02 Zakupiłem w/w poradnik i jestem zadowolony w 100% Poradnik jest krótki, ale treściwy.A o to przecież chodzi.Widać,że autor podszedł do tematu bardzo poważnie. Szczerze mogę polecić wszystkim tym, co się jeszcze wahają. |