[SPRZEDAM] Zarabianie na skracaniu. Fanpage od zera. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Zarabianie na skracaniu. Fanpage od zera. (/Temat-SPRZEDAM-Zarabianie-na-skracaniu-Fanpage-od-zera-113541) |
[SPRZEDAM] Zarabianie na skracaniu. Fanpage od zera. - WTR - 05-05-2015 16:41 1. Nazwa przedmiotu: Mój poradnik na temat zarabiania w shorte,adfly. 2. Opis przedmiotu: Moja cała wiedza i metody w zarabianiu na skracaczach linków przy użyciu Fanpage. 3. Źródło pozyskania: Własne 4. Zdjęcia:- 5. Kontakt: PW 6. Cena: 30 zł 7. Sposób zapłaty: PayPal Nie wymagam rejestracji z refa! Do poradnika dołączone linki z potrzebnymi programami do automatyzacji naszej pracy.
Nie musisz nic inwestować, linki do programów są w poradniku. Co sprzedaję? Moją całą wiedzę jaką udało mi się zdbobyć na temat zarabiania na skracaniu linków. Co zawiera ten poradnik? Jest to pełen opis w jaki sposób zacząć i co robić aby uzyskać ruch na naszym fanpage. Czy zacznę zarabiać po przeczytaniu poradnika? Nie. Ale zaczniesz zarabiać po przeczytaniu poradnika i po zrobieniu tego co jest w nim napisane. Ile czasu dziennie potrzebuję aby zarabiać 10$ dziennie? Na początku myślę, że około 1 godziny dziennie, jak już zrozumiesz pewnie działania, ograniczysz się do 20 minut dziennie. Ustawnienie programów oraz szukanie zdjęć(to niestety trzeba robić ręcznie). A co z konkurencją? Temat skracania jest tak obszerny, że konkurencja nie ma wielkiego znaczenia. RE: [SPRZEDAM] Zarabianie na skracaniu. Fanpage od zera. - surfer0700 - 07-05-2015 11:49 Dostałem poradnik do recenzji. 8 stron informacji jak zarabiać na skracaniu Fanpage. Moim zdaniem cena jest zdecydowanie zawyżona, poradnik jest baaardzooo słaby, a wszystkie informacje w nim opisane POCZĄTKUJĄCY bez problemu znajdzie na forum. Zero konkretów, wszystko takie byle jakie, bez jakichś niułansów. Każdy wie jak nabić sobie fanów na facebooka i jak skrócić link. Jestem mega zawiedziony jakością tego materiału, spodziewałem się czegoś innowacyjnego, a to jest zwykłe odgrzewanie kotleta, ahhh... żeby to jeszcze kotlet był. Zdecydowanie NIE POLECAM. Szkoda kasy. [SPRZEDAM] Zarabianie na skracaniu. Fanpage od zera. - surfer0700 - 21-07-2015 22:19 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |