Łatwy zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Łatwy zarobek (/Temat-Latwy-zarobek-113533) |
Łatwy zarobek - IsamuxPompa - 05-05-2015 14:58 Cześć,dzisiaj chciałbym wam przedstawić niesamowity program partnerski M2M..Do wyboru macie 329 produktów czy 329 sposobów na zarobek Teraz na czym się zarabia ? Zarabiasz na prowizjach..Od kredytów,ubezpieczeń itd itd.. Możesz również dorabiać sobie rozmowami..Przez swój link wybierasz że chcesz np ubezpieczenie na życie.. Dzwoni do Ciebie doradca, porozmawiasz chwilę i podziękujesz.. Ile dostałeś ? 18 zł Oczywiście za kredyty są większe sumy.. Rekord miesięczny to 140 tyś złotych ! Ja traktuję to jako "dodatkowy" zarobek ponieważ jeszcze się uczę i juz z naliczeń mam 3146 zł .. Właśnie, stan konta będzie wam się aktualizował co miesiąc.Jeżeli ktoś pobierze coś z waszych ofert będziecie mieli wszystko zapisane w aktualnej liczbie wniosków.Jeżeli ktoś jest chętny żeby zarabiać zapraszam do kontaktu pod numerem gg : 50765590 I nie radzę próbować samemu konta zakładać ponieważ przy aktualizacji po 1 dniu M2M przysyła Ci pewne pytania, jeśli firma zobaczy że nie masz pojęcia o tym biznesie to nie aktywuje ci konta..Oraz bez mentora nikt tutaj jeszcze dużych sum nie obrócił Zapraszam do współpracy ! Jeśli nie masz 18 lat to nawet się nie fatyguj bo nic nie zdziałasz RE: Łatwy zarobek - prelude - 05-05-2015 15:02 taaaaaaa to bardzo luźne zajęcie i łatwa forsa kredyty itp rejestrowałem się tam i nie wiem o jakich pytaniach mowa.... no i co to za poradnik? RE: Łatwy zarobek - IsamuxPompa - 05-05-2015 15:05 No bardzo łatwa forsa Dostaniesz także filmiki z moją osobą i tam będzie wszystko opowiedziane.. Nie poradnik, tylko ja będę Ci wysyłał etapy pracy, ty bedziesz je realizował a pod koniec juz bedziesz w stanie samodzielnie zarabiać RE: Łatwy zarobek - xTKSD - 05-05-2015 15:47 O ja piernicze typie na jaki nick wjechałeś xDDD RE: Łatwy zarobek - IsamuxPompa - 05-05-2015 15:51 Komentarze są do ewentualnych pytań/opinii na temat programu partnerskiego a nie do komentowania nicków RE: Łatwy zarobek - poczmail - 05-05-2015 16:58 multikonto, podziękowania dla Hybrida za szybkie zauważenie Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |