![]() |
[Rozwiązane]Jak wygląda teraz restock i shop - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Jak wygląda teraz restock i shop (/Temat-Rozwiazane-Jak-wyglada-teraz-restock-i-shop-11348) |
[Rozwiązane]Jak wygląda teraz restock i shop - Kepad90 - 03-08-2010 21:12 Witam! Dawno nie jestem juz na biezaco ze sprawami lockerz. Ograniczam sie tylko do logowania i odp na pytania. Czy zdobycie jakiejs nagrody z liczba 2150PTZ jest prawdopodobne? Z tego co przeczytalem na forum to teraz zbliza sie restock, wiec moze mi sie uda cos ugrac ![]() Wiem tez, ze shop jest dostepny tylko dla USA, ale podobno moze byc juz niedlugo dostepny dla Nas. Czy to prawdopodobne? Nie wiem czy dalej brnac w lockerz skoro tak trudno tutaj o nagrode. Licze na pomoc! Pozdrawiam! ![]() RE: Jak wygląda teraz restock i shop - omisiu - 03-08-2010 22:03 Więc tak ceny na szopowych restockach nie były aż tak wysokie. Były iPody w tej cenie. Jak zdobyłeś w lipcu 100PTZ to będziesz na restocku ale nie działają już boty autofile i java czyli zostaje pisanie/ hot key/ lub wklejanie. Szop dla nas??? nie rozumiem ceny są teraz tak kosmiczne że za kubek trzeba zapłacić ponad 60 tysięcy PTZ. RE: Jak wygląda teraz restock i shop - Kepad90 - 03-08-2010 22:13 (03-08-2010 22:03)omisiu napisał(a): Więc tak ceny na szopowych restockach nie były aż tak wysokie. Były iPody w tej cenie. Jak zdobyłeś w lipcu 100PTZ to będziesz na restocku ale nie działają już boty autofile i java czyli zostaje pisanie/ hot key/ lub wklejanie. Bo tam w tych shopach jest jakas niejasnosc dla mnie. Co oznacza pole earn up to ? Trzeba placic gotowka za te przedmioty ?? Jak to funkcjonuje ?? Wiec kiedy moge spodziewac sie restocku i czy trzeba sie wczesniej zalogowac na niego ? Nigdy wczesniej nie bylem na nim. RE: Jak wygląda teraz restock i shop - cinexik - 03-08-2010 23:31 Earn up - zarobić czyli jak kupisz kubek czy coś warty 8.99$ i pisze earn up to 80ptz to dostaniesz 80ptz. czyli: kupujesz kubek za 100% kasy - otrzymujesz 80PTZ, ale mozesz tez obnizac ceny w shopie poprzez swoje ptz ktore masz na koncie, ale wtedy mnie zarabiasz [earn upujesz]. zrozumiales? xD im wiecej kupujesz - tym wiecej zarabiasz [earn up] chodzi im o to, ze za kazdy zakup dostaje sie PTZ, a za ptz mozna na restockach zdobywac nagrody oczywiscie ptz mozna zbierac poprzez rozne inne sposoby [dailes, logowanie, filmiki] RE: Jak wygląda teraz restock i shop - Kepad90 - 04-08-2010 11:17 (03-08-2010 23:31)cinexik napisał(a): Earn up - zarobićW takim badz razie shop jako taki w ogole nie istnieje! Skoro nie mozna za pkt w ciemno brac nagrod tylko trzeba czekac na restock to jest to troszke bez sensu ![]() RE: Jak wygląda teraz restock i shop - Bolt - 04-08-2010 12:44 90% nagród z shopa można wziąć, jeśli się ma wystarczającą liczbe ptz. Ostatnio nawet baggu baga brałem by mieć dostęp na restock shopowy, zapłaciłem 2$ a wydałem niecałe 400 ptz chyba. RE: Jak wygląda teraz restock i shop - Kepad90 - 04-08-2010 13:41 (04-08-2010 12:44)Bolt napisał(a): 90% nagród z shopa można wziąć, jeśli się ma wystarczającą liczbe ptz. Ostatnio nawet baggu baga brałem by mieć dostęp na restock shopowy, zapłaciłem 2$ a wydałem niecałe 400 ptz chyba. Ale PTZ tylko zmniejszaja ceny tych produktow, tak ? RE: Jak wygląda teraz restock i shop - Magnus - 04-08-2010 14:43 Tak zmniejsza ich się wartość PTZ'tami przeciągając taki suwak. RE: Jak wygląda teraz restock i shop - Kepad90 - 04-08-2010 22:25 Juz wszystko kumam ![]() [Rozwiązane]Jak wygląda teraz restock i shop - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |