UWAGA!!! Okradanie konto bah - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: UWAGA!!! Okradanie konto bah (/Temat-UWAGA-Okradanie-konto-bah-113478) |
UWAGA!!! Okradanie konto bah - tremen - 04-05-2015 14:26 Jeśli ktoś otrzymał e-mail od bet-at-home o treści: link po kliknięciu: http://bet-at-home.byethost3.com/ Jest forma wyłudzania loginów haseł do konta i nie ma nic wspólnego z tym serwisem RE: UWAGA!!! Okradanie konto bah - Matnox - 04-05-2015 14:35 Też dostałem takiego maila RE: UWAGA!!! Okradanie konto bah - xavi512 - 04-05-2015 16:15 Ja nic takiego nie otrzymałem. RE: UWAGA!!! Okradanie konto bah - Kurus92 - 04-05-2015 16:21 Dzięki za ostrzeżenie RE: UWAGA!!! Okradanie konto bah - poczmail - 04-05-2015 16:23 Potwierdzam, uważajcie na tego typu ustrojstwa. Żaden bukmacher, bank, jakakolwiek poważna instytucja nie rozsyła takiego mailingu. RE: UWAGA!!! Okradanie konto bah - szczygielek - 04-05-2015 16:32 juz im serwer siadł? 2 RE: UWAGA!!! Okradanie konto bah - Szrejter - 04-05-2015 16:42 @up, chyba tak bo stronka nie działa. Z ciekawości przejrzałem pocztę, ale nic takiego nie ma huu RE: UWAGA!!! Okradanie konto bah - xavi512 - 05-05-2015 15:18 Coś takie otrzymałem od BAH. "Ostrzeżenie przed fałszywymi wiadomościami e-mail! Przestępcy internetowi nieustannie próbują wejść w posiadanie osobistych i poufnych danych za pomocą fałszywych wiadomości e-mail. Obecnie nasi gracze mogą otrzymywać wiadomości e-mail przesyłane rzekomo przez bet-at-home.com. Odbiorcy są informowani o zmianie ogólnych warunków handlowych i proszeni o kliknięcie przesłanego linku w ciągu 72 godzin w celu uniknięcia blokady konta gracza. Po kliknięciu linku gracz jest przenoszony na fałszywą stronę do logowania! Ważne: w przypadku otrzymania takiej wiadomości e-mail prosimy o jej natychmiastowe usunięcie i nieklikanie w zawarty w niej link!" |