![]() |
Dziennik pracy- gelo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy- gelo (/Temat-Dziennik-pracy-gelo-113443) |
Dziennik pracy- gelo - GelO - 03-05-2015 23:14 Witam wszystkich, może na początek się przedstawię bo jeszcze nie maiłem okazji za dużo udzielać się na forum, a dziś zarobiłem kilka złotych więc postanowiłem założyć dziennik do dalszej motywacji. Tak więc nazywam się Grzesiek, na co dzień studiuję i pracuję dorywczo z czego to drugie powoli mi się kończy dlatego trzeba zaczynać coś kombinować ![]() Nie są to moje pierwsze pieniądze zarobione w necie, wcześniej miałem jedną wypłatę na rapidu, ostatnio wypłaciłem także około 11$ z paidverts, a w zasadzie to MyTrafficValue, no i teraz postanowiłem spróbować swoich sił w hotcash (do tego oczywiście jakieś drobne w innych programach, których już nawet nie pamiętam) Pierwszy dzień (hotcash), znaleziona wg. mnie odpowiednia nisza i tym sposobem pierwszego dnia (spam na dwóch grupach dosłownie) i wpadł jeden lead 10zł. Drugi dzień (03.05) troszkę więcej spamu (aczkolwiek też nie dużo, kilka grup) i wpadło 5 leadów po 10zł- nie źle. Podsumowując pierwsze dwa dni to 60 zł zarobione na hotcash. Według mnie wynik bardzo zadowalający tym bardziej, że nigdy tego nie robiłem i mam jedno konto do spamu. Jutro spróbuje zdziałać coś na tej samej niszy, a później będzie trzeba szukać już powoli czegoś nowego. Czekam w tej chwili na aktywację konta w LinkToGame, jeśli mi zaakceptują to prawdopodobnie będzie co oglądać w tym dzienniku, także trzymajcie kciuki i zapraszam ![]() Od 02.05.2015 zarobiłem:
![]() RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 21-06-2015 22:32 Taaak, pewnie większość pomyślała "szybko zaczął, jeszcze szybciej skończył"- w zasadzie to mają racje! Od założenia dziennika minął ponad miesiąc a ja w tym czasie nie dodałem żadnego wpisu... no cóż... Czytałem, troszkę na studiach przesiedziałem w tym czasie (zbliżająca się i teraz obecna sesja) no i w zasadzie brak pomysłów na zarabianie. Próbowałem, testowałem wpadło 4zł na firesub, i jakieś 10zł na hotcash, ale co to jest? Aż nadszedł dzień 20 czerwca i pomyślałem, ze spróbuję z leadmore. Jak pomyślałem tak zrobiłem i efekty widać od razu, nisza trafiona, mam nadzieję, że się za szybko nie wypali i pociągnę jeszcze troszkę z niej środków na upragniony motocykl ![]() A więc przejdźmy do zarobków: 20.06: Leadmore- 6 leadów- 30 zł 21.06: Leadmore- 21 leadów- 126 zł Jednocześnie chciałbym ustalić sobie jakieś cele, a więc:
Cel patrząc na dzisiejsze zarobki TYLKO 250 zł do końca czerwca ponieważ obecnie zaczyna mi się sesja i trzeba troszkę się jednak pouczyć (cóż, i tak wrzesień będzie, no ale...). PS. W czasie mojej "nieobecności w dzienniku" kupiłem bodajże dwa poradniki, jeden od ScroX'a, który podsunął mi bardzo fajny sposób i jestem z niego bardzo zadowolony, mimo, że jeszcze poradnik się nie zwrócił to nie żałuję wydanych pieniędzy ![]() Screen: ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - rozrubka123 - 21-06-2015 22:35 Powodzenia , będę obserwować ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - Pmxq - 21-06-2015 22:44 Ładne dniówki wjechały na Twój dziennik po nieobecności ![]() ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - Gremlin - 21-06-2015 22:46 Na bogatości powodzonka. RE: Dziennik pracy- gelo - piciaszek - 21-06-2015 22:50 Petarda! ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 22-06-2015 23:03 Dziękuję wszystkim za miłe słowa, a teraz lecimy z kolejnym dniem ![]() Dziś miałem egzamin i zaliczenie na studiach, coś nabazgrałem, jak wyjdzie to się okaże. Po wszystkim wybrałem się na "krótki" spacerek (1,5h), wróciłem do domu i praktycznie od razu puściłem delikatny spamik. Wysłałem dziś po raz drugi aplikację do mentora leadmore, mam nadzieję, że tym razem nie zostanie odrzucona ![]() Po krótkiej przerwie wróciłem także do czytania książek a nakłonił mnie do tego swoim dziennikiem @pointmaster, dzięki! Na pierwszy ogień polecana przez niego: "Kodeks Wygranych X przykazań człowieka sukcesu" Krzysztofa Króla, zobaczymy! ![]() Wracając do zarobków: 22.06 Leadmore- 9 leadów- 54 zł Cel podwyższam do 350zł do końca miesiąca gdyż uznałem, ze 250 to za łatwo pójdzie ![]()
Dzisiejsza dniówka zdecydowanie słabsza niż ta z niedzieli, wydaje mi się, że jednak różnica między weekendem a normalnym dniem tygodnia tak właśnie może wyglądać (pierwszy tydzień jako takie zarobki)... Do tego reklamuję w tych samych miejscach co pewnie też się jakoś przekłada ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - pointsmaster - 23-06-2015 05:35 Brać studencka powinna się wspierać ![]() ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - Blashix - 23-06-2015 11:26 Bardzo ładnie, życzę jak największych zarobków ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - Kubolek - 23-06-2015 11:57 powodzenia ![]() |